Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κάθε παιχνίδι ...μια νίκη για την Ελεονώρα! Eleonorawins

Στο πλαίσιο της καμπάνιας “Eleonorawins”, η Ελληνική Αντικαρκινική εταιρεία -παράρτημα Αργυρούπολης, σε συνεργασία με τον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης, διοργανώνει μια σειρά από εκδηλώσεις με στόχο την οικονομική στήριξη της οικογένειας της μικρής Ελεονώρας, η οποία πάσχει απο νευροβλάστωμα 4ου σταδίου, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί πρόσβαση σε θεραπείες στο εξωτερικό. Μια εξ’ αυτών θα λάβει χώρα στις 23/3/2019 και ώρα 11:00-14:00, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο ''Μίκης Θεοδωράκης'' Κύπρου 68 στην Αργυρούπολη .

 

Πρόκειται για την εκδήλωση ''Κάθε παιχνίδι... μια νίκη για την Ελεονώρα', ένα διαδραστικό παιδικό φεστιβάλ που θα περιλαμβάνει εργαστήρια, αφηγήσεις παραμυθιών , την θεατρική παράσταση ''Ο μικρός Πρίγκιπας'' από την ομάδα των 5 Εποχών και πολλά δώρα και εκπλήξεις για τα παιδιά.

 

Για την συμμετοχή στο φεστιβάλ θα χρειαστεί να διατεθούν προσκλήσεις έναντι αντίτιμου του συμβολικού ποσού των 10 ευρώ έκαστη. Παρακάτω ακολουθεί μια σύντομη περιγραφή του ιστορικού της μικρής Ελεονώρας, η οποία έχει αναρτηθεί στην σελίδα στο facebook που έχουν δημιουργήσει οι γονείς της για την ενίσχυση του σκοπού τους καθώς και το παρακάτω Link που παραπέμπει στην σελίδα: https://www.facebook.com/EleonoraWins-290173848358458/

 

 

''Τον Νοέμβριο του 2018 η Ελεονώρα μας διαγνώσθηκε με νευροβλάστωμα 4ου σταδίου με μεταστάσεις σε όλα της τα οστά. Οι πιθανότητες επιβίωσης κυμαίνονται μεταξύ 30 με 50% αλλά μέχρι στιγμής η Ελεονώρα έχει αποδειχθεί μαχητής. Ως γονείς της, θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να αντιστρέψουμε τις πιθανότητες υπέρ της και να της προσφέρουμε τη ζωή που της αξίζει. Σε αυτή μας τη προσπάθεια, αντί εράνου, δημιουργήσαμε τη πύλη προώθησης προϊόντων eleonorawins.eu , με σκοπό να της εξασφαλίσουμε πρόσβαση σε θεραπείες στο εξωτερικό καθώς και για την οικονομική στήριξη της μονάδας στην οποία νοσηλεύεται.
Σας ευχαριστούμε. Οι γονείς της, Πέτρος και Μυρτώ.''

 

Θα ήταν εξαιρετικά πολύτιμη και σπουδαία η συμβολή σας, έτσι ώστε να επιτευχθεί ο σκοπός της εκδήλωσης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δείτε Ακόμα