Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Boarding pass για το διάστημα! Η NASA στέλνει το όνομά σου στον Άρη!

Σίγουρα θα χρειαστούν αρκετά χρόνια μέχρι να καταφέρει άνθρωπος να φτάσει στον Άρη. Μέχρι τότε όμως μπορείτε να στείλετε έστω το όνομά σας! Η NASA σας δίνει τη δυνατότητα να συμπεριληφθεί και το δικό σας όνομα στο chip που θα φτάσει στο διάστημα, μέσω του οχήματος-robot. Με τη συμμετοχή σας θα λάβετε και ένα αναμνηστικό boarding pass της NASA, ενώ θα έχετε και μίλια επιβράβευσης (!). Στην καμπάνια έχουν λάβει μέρος ήδη πολλά γνωστά ονόματα του Hollywood, όπως πρόσφατα ο Brad Pitt.

 

Ήδη έχουν συγκεντρωθεί περίπου 9,5 εκατομμύρια ονόματα από όλο τον κόσμο, με πρώτη σε συμμετοχές την Τουρκία. Η προθεσμία για να στείλετε και το δικό σας όνομα είναι η 30η Σεπτεμβρίου 2019 στο παρακάτω Link https://go.nasa.gov/Mars2020Pass

 

 

Η αποστολή ‘Mars 2020’ για τον Άρη είναι προγραμματισμένη για τον Ιούλιο του 2020 και το διαστημόπλοιο αναμένεται να φτάσει εκεί τον Φεβρουάριο του 2021. Πρόκειται για την πρώτη διαστημική αποστολή ΜΕ επιστροφή από τον Κόκκινο Πλανήτη, η οποία θα ερευνήσει την ύπαρξη μικροοργανισμών, το κλίμα και τη γεωλογία του.

 

Κάντε register στο επίσημο site της NASA και γίνεται και εσείς κομμάτι ενός απίστευτου ταξιδιού! Εμείς ήδη εκδώσαμε το δικό μας boarding pass!!!
https://go.nasa.gov/Mars2020Pass

 

Δείτε Ακόμα