Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άνετος ύπνος εν πτήσει και για τα παιδιά!

Όταν ταξιδεύεις αεροπορικώς με παιδιά, το ταξίδι αποτελεί πάντα μια πρόκληση. Ειδικά όταν πρόκειται για πολύωρο αεροπορικό ταξίδι και μακρινές αποστάσεις, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο. Για αυτές τις περιπτώσεις, η Air New Zealand έχει φροντίσει να διευκολύνει τη ζωή μας ... και τις πτήσεις μας. Ήδη από το 2011, η Air New Zealand έχει παρουσιάσει την βραβευμένη υπηρεσία Economy Skycouch, μια σειρά τριών καθισμάτων, που με εύκολο τρόπο μπορούν να μετατραπούν σε μια ενιαία επίπεδη επιφάνεια για ξεκούραση, χαλάρωση και παιχνίδι. Για την ενοποίηση μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε 2 είτε 3 καθίσματα και τα παιδιά μπορούν να ξαπλώσουν και να ξεκουραστούν κατά τη διάρκεια της πτήσης.

 

 

Ειδικά για τους μικρούς ταξιδιώτες, από το 2018 υπάρχει η δυνατότητα χρήσης μιας ειδικής ζώνης για βρέφη, ώστε τα βρέφη να μπορούν να παραμένουν ξαπλωμένα σε όλη τη διάρκεια μιας πτήσης. Με αυτό τον τρόπο, μπορούν να ταξιδέψουν ξαπλωμένοι 2 παιδιά ή ένας ενήλικας και 1 παιδί.

 

Μια ιδανική λύση για οικογένειες που ταξιδεύουν με αεροπλάνο μαζί με τα παιδιά τους σε μακρινούς προορισμούς. Οι γονείς μπορούν να χαλαρώσουν, ενώ τα παιδιά τους είναι σε θέση να έχουν το δικό τους χώρο και επίπεδη περιοχή για να παίξουν χωρίς να διακόψουν άλλους επιβάτες.