Θηλασμός & Ταξίδι. Λύσεις για να στείλετε το μητρικό γάλα στο σπίτι.

Είστε νέα μαμά που θηλάζει και ταξιδεύετε συχνά για επαγγελματικούς λόγους;

 

Αν μέχρι τώρα τα ταξίδια, στεκόντουσαν εμπόδιο στο σωστό και έγκαιρο θηλασμό του παιδιού, τώρα πλέον υπάρχει λύση … τουλάχιστον στο εξωτερικό.

 

Η νεοσύστατη start up εταιρεία Milk Stork υπόσχεται να φροντίσει για τις μέρες απουσίας της εργαζόμενης μητέρας και να συντονίσει τη σωστή διακομιδή του μητρικού γάλακτος. Με τον τρόπο αυτό, η μητέρα – επαγγελματίας αποφορτίζεται από το άγχος να είναι συνεπής και αποτελεσματική και στους δύο απαιτητικούς της ρόλους και γίνεται πιο αποδοτική στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Γι’ αυτό το λόγο και πολλές εταιρείες δέχονται να καλύψουν τα έξοδα της υπηρεσίας μεταφοράς μητρικού γάλακτος.

Η ιδέα ίδρυσης της εταιρείας ξεκίνησε όταν οι ίδιοι οι εμπνευστές της είχαν την ίδια ανάγκη και δεν υπήρχε κάποια λύση να τους εξυπηρετεί.

 

 

Πως λειτουργεί όμως η υπηρεσία για τη μεταφορά μητρικού γάλακτος;

 

Η ενδιαφερόμενη μαμά κάνει εγγραφή στο site της Milk Stork, όπου συμπληρώνει τις λεπτομέρειες του ταξιδιού της, και παραλαμβάνει κατά την άφιξή της το ειδικό Kit με τον απαραίτητο εξοπλισμό. Αφού κάνει την άντληση και τοποθετήσει το γάλα στα 6 ειδικά δοχεία που περιέχει το kit, αφήνει το Kit στο σημείο που έχει συνεννοηθεί με την Fedex.

Το μωρό θα πίνει το γάλα σας το επόμενο βράδυ!

 

Το κόστος δεν είναι χαμηλό (ανέρχεται στα 99 δολάρια) αλλά σίγουρα η αξία είναι ανεκτίμητη! Προς το παρόν, η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο εντός των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ελπίζουμε να βρει μιμητές και στη χώρα μας σύντομα …

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Travel4kids.gr, από αυτή τη φράση καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται.. είναι μία ιδέα που συνδυάζει το ταξίδι για όλη την οικογένεια και ιδιαίτερα τα παιδιά. Το ταξίδι που μας αρέσει πολύ… να ονειρευόμαστε προορισμούς, να ψάχνουμε μικρά tips που θα το κάνουν πιο ιδιαίτερο, να ζούμε τις νέες εμπειρίες που μας προσφέρει κάθε τόπος, να δίνουμε συμβουλές για τις κρυμμένες παραλίες και τις καλύτερες λιχουδιές, να διαβάζουμε για ταξίδια άλλων…

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Newsletter

Εγγραφείτε στα Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας!