Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέες λιχουδιές για τα παιδιά στις πτήσεις της Lufthansa!

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι, όπως λέει η σοφή λαϊκή ρήση, και η Lufthansa συμφωνεί απόλυτα! Η γνωστή γερμανική εταιρεία έχει φροντίσει, ώστε οι μικροί της επιβάτες να απολαμβάνουν τα καλύτερα και γευστικότερα παιδικά μενού κατά τη διάρκεια των πτήσεων.

 

Η Lufthansa έχει δημιουργήσει ειδικά πιάτα για τα παιδιά με παιχνιδιάρικες ονομασίες όπως το “Ποντικάκι από πουτίγκα ρυζιού”, “Τα πόδια του δράκου”, “Το σπιτάκι της κότας” και άλλα, μετατρέποντας τη στιγμή του φαγητού και μια ολόκληρη εμπειρία. Τα παιδικά πιάτα είναι πεντανόστιμα και με διασκεδαστική εμφάνιση! Τα πιάτα επιλέχθηκαν από τα ίδια τα παιδιά, σε μια διαδικασία γευσιγνωσίας που έγινε από μικρούς «κριτές», ανάμεσα σε 40 προτάσεις του chef Alexander Herrmann.

 

Ο κορυφαίος chef Alexander Herrmann δημιούργησε τα νέα παιδικά μενού της Lufthansa με κριτήρια την ισορροπημένη διατροφή και την ελκυστική εμφάνιση σε παιδιά και βασίστηκε σε ποιοτικές πρώτες ύλες. Τα παιδικά menu μπορείτε να τα προ-παραγγείλετε σε όλες τις Διηπειρωτικές πτήσεις και σε μερικές ευρωπαϊκές, χωρίς επιπλέον χρέωση.