Ο χάρτης της Lufthansa με τα καλύτερα σημεία για παγωτό σε κάθε πόλη.

Αν σας αρέσουν τα παγωτά, δεν χρειάζεται πλέον να ψάχνετε για το καλύτερο παγωτό της πόλης, το έχει ήδη κάνει η Lufthansa για εσάς!

 

Η Lufthansa πρόσφατα παρουσίασε έναν διαδραστικό διαδικτυακό χάρτη, που παρουσιάζει τους ευρωπαϊκούς προορισμούς, όπου πετάει και τα καλύτερα σημεία για παγωτό. Εσείς με ένα κλικ απλά επιλέγετε την ευρωπαϊκή πόλη που θέλετε και ο χάρτης σας παρουσιάζει τα hot spots παγωτού της πόλης! Η λογική της συγκεκριμένης υπηρεσίας είναι να προσφέρει στους επιβάτες της Lufthansa χρήσιμα tips για να ανακαλύψουν τις καλύτερες εμπειρίες στις πόλεις που ταξιδεύουν και να μην περιορίζονται σε κλασικές τουριστικές προτάσεις. Στις προτάσεις φυσικά περιλαμβάνεται και η Αθήνα.

Ο χάρτης (https://www.icecreammap.eu) θα προσφέρει και επιπλέον πληροφορίες για τη κάθε πόλη αλλά και για τη περιοχή που βρίσκονται τα επιλεγμένα καταστήματα παγωτού.

 

Οι λάτρεις του παγωτού σίγουρα βρήκαν τον χάρτη τους...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Travel4kids.gr, από αυτή τη φράση καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται.. είναι μία ιδέα που συνδυάζει το ταξίδι για όλη την οικογένεια και ιδιαίτερα τα παιδιά. Το ταξίδι που μας αρέσει πολύ… να ονειρευόμαστε προορισμούς, να ψάχνουμε μικρά tips που θα το κάνουν πιο ιδιαίτερο, να ζούμε τις νέες εμπειρίες που μας προσφέρει κάθε τόπος, να δίνουμε συμβουλές για τις κρυμμένες παραλίες και τις καλύτερες λιχουδιές, να διαβάζουμε για ταξίδια άλλων…

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Newsletter

Εγγραφείτε στα Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας!