Πρόγραμμα στήριξης φοιτητών από την Aegean "Κοντά στους νέους"

Τηρώντας την παράδοση των τελευταίων 6 ετών, η Aegean Airlines και η Olympic Air συνεχίζουν και φέτος να στηρίζουν τους νέους φοιτητές και τις οικογένειές τους. Το πρόγραμμα «Κοντά στους νέους», αφορά την ακαδημαϊκή χρονιά 2018 – 2019 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά τους έως τις 31 Οκτωβρίου 2018 στις 23:59. Το πρόγραμμα προσφέρει 8 δωρεάν εισιτήρια (μονής διαδρομής) το χρόνο για όλη την διάρκεια των σπουδών των νέων φοιτητών.

 

Το πρόγραμμα «Κοντά στους νέους» ξεκίνησε για πρώτη φορά το ακαδημαϊκό έτος 2013 -2014, δίνοντας την ευκαιρία σε 250 πρωτοετείς φοιτητές από όλη την Ελλάδα να ταξιδεύουν συχνότερα στο σπίτι τους, με δωρεάν εισιτήρια του προγράμματος. Για τη χρονιά 2018 – 2019, θα προσφερθούν σε 250 πρωτοετείς φοιτητές, δωρεάν εισιτήρια στο δίκτυο της Aegean και της Olympic Air, για όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.

 

Συγκεκριμένα θα επωφεληθούν:
50 πρωτοετείς φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων από προορισμούς με δρομολόγια άγονων γραμμών
(Νάξος, Μήλος, Ζάκυνθος, Λέρος, Πάρος, Κύθηρα, Ικαρία, Σκιάθος, Κάρπαθος, Σκύρος, Σητεία, Χίος*, Σάμος*, Καλαμάτα*, Καστελόριζο**)
200 πρωτοετείς φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων από την υπόλοιπη Ελλάδα

των οποίων η επιλογή θα βασιστεί στην επιτυχή εισαγωγή σε ένα ελληνικό πανεπιστήμιο και σε συγκεκριμένα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Travel4kids.gr, από αυτή τη φράση καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται.. είναι μία ιδέα που συνδυάζει το ταξίδι για όλη την οικογένεια και ιδιαίτερα τα παιδιά. Το ταξίδι που μας αρέσει πολύ… να ονειρευόμαστε προορισμούς, να ψάχνουμε μικρά tips που θα το κάνουν πιο ιδιαίτερο, να ζούμε τις νέες εμπειρίες που μας προσφέρει κάθε τόπος, να δίνουμε συμβουλές για τις κρυμμένες παραλίες και τις καλύτερες λιχουδιές, να διαβάζουμε για ταξίδια άλλων…

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Newsletter

Εγγραφείτε στα Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας!