Πρόγραμμα στήριξης φοιτητών από την Aegean "Κοντά στους νέους"

Τηρώντας την παράδοση των τελευταίων 5 ετών, η Aegean Airlines και η Olympic Air συνεχίζουν και φέτος να στηρίζουν τους νέους φοιτητές και τις οικογένειές τους. Το πρόγραμμα «Κοντά στους νέους», αφορά την ακαδημαϊκή χρονιά 2017 – 2018 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά τους έως τις 3 Νοεμβρίου 2017. Το πρόγραμμα προσφέρει 8 δωρεάν εισιτήρια το χρόνο για όλη την διάρκεια των σπουδών των νέων φοιτητών.

 

Το πρόγραμμα «κοντά στους νέους» ξεκίνησε για πρώτη φορά το ακαδημαϊκό έτος 2013 -2014, δίνοντας την ευκαιρία σε 250 πρωτοετείς φοιτητές από όλη την Ελλάδα να ταξιδεύουν συχνότερα στο σπίτι τους, με δωρεάν εισιτήρια του προγράμματος. Για τη χρονιά 2017 – 2018, θα προσφερθούν σε 250 πρωτοετείς φοιτητές, δωρεάν εισιτήρια στο δίκτυο της Aegean και της Olympic Air, για όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.

 

Συγκεκριμένα θα επωφεληθούν:
100 πρωτοετείς φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων από προορισμούς με δρομολόγια άγονων γραμμών
(Αθήνα-Σκιάθος, Αθήνα – Ζάκυνθος, Αθήνα-Πάρος, Αθήνα- Κύθηρα, Αθήνα-Κάρπαθος, Αθήνα – Ικαρία, Αθήνα – Λέρος, Αθήνα – Σκύρος, Αθήνα-Νάξος, Αθήνα-Μήλος, Αθήνα-Σητεία, Θεσσαλονίκη-Χίος, Θεσσαλονίκη- Σάμος, Θεσσαλονίκη – Καλαμάτα, Ρόδος-Καστελόριζο)
150 πρωτοετείς φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων από την υπόλοιπη Ελλάδα
των οποίων η επιλογή θα βασιστεί στην επιτυχή εισαγωγή σε ένα ελληνικό πανεπιστήμιο και σε συγκεκριμένα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Travel4kids.gr, από αυτή τη φράση καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται.. είναι μία ιδέα που συνδυάζει το ταξίδι για όλη την οικογένεια και ιδιαίτερα τα παιδιά. Το ταξίδι που μας αρέσει πολύ… να ονειρευόμαστε προορισμούς, να ψάχνουμε μικρά tips που θα το κάνουν πιο ιδιαίτερο, να ζούμε τις νέες εμπειρίες που μας προσφέρει κάθε τόπος, να δίνουμε συμβουλές για τις κρυμμένες παραλίες και τις καλύτερες λιχουδιές, να διαβάζουμε για ταξίδια άλλων…

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Newsletter

Εγγραφείτε στα Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας!