Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόγραμμα στήριξης φοιτητών από την Aegean "Κοντά στους νέους"

Τηρώντας την παράδοση των τελευταίων 6 ετών, η Aegean Airlines και η Olympic Air συνεχίζουν και φέτος να στηρίζουν τους νέους φοιτητές και τις οικογένειές τους. Το πρόγραμμα «Κοντά στους νέους», αφορά την ακαδημαϊκή χρονιά 2018 – 2019 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά τους έως τις 31 Οκτωβρίου 2018 στις 23:59. Το πρόγραμμα προσφέρει 8 δωρεάν εισιτήρια (μονής διαδρομής) το χρόνο για όλη την διάρκεια των σπουδών των νέων φοιτητών.

 

Το πρόγραμμα «Κοντά στους νέους» ξεκίνησε για πρώτη φορά το ακαδημαϊκό έτος 2013 -2014, δίνοντας την ευκαιρία σε 250 πρωτοετείς φοιτητές από όλη την Ελλάδα να ταξιδεύουν συχνότερα στο σπίτι τους, με δωρεάν εισιτήρια του προγράμματος. Για τη χρονιά 2018 – 2019, θα προσφερθούν σε 250 πρωτοετείς φοιτητές, δωρεάν εισιτήρια στο δίκτυο της Aegean και της Olympic Air, για όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.

 

Συγκεκριμένα θα επωφεληθούν:
50 πρωτοετείς φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων από προορισμούς με δρομολόγια άγονων γραμμών
(Νάξος, Μήλος, Ζάκυνθος, Λέρος, Πάρος, Κύθηρα, Ικαρία, Σκιάθος, Κάρπαθος, Σκύρος, Σητεία, Χίος*, Σάμος*, Καλαμάτα*, Καστελόριζο**)
200 πρωτοετείς φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων από την υπόλοιπη Ελλάδα

των οποίων η επιλογή θα βασιστεί στην επιτυχή εισαγωγή σε ένα ελληνικό πανεπιστήμιο και σε συγκεκριμένα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.