Το φανταστικό ταξίδι μέσα από τα μάτια των παιδιών… συνεχίζεται με την Aegean!

Με περισσότερες από 1.900 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, η AEGEAN συνεχίζει να δίνει την ευκαιρία σε όλους τους μικρούς επίδοξους δημιουργούς να ταξιδέψουν με τη φαντασία τους σε όποια πόλη θέλουν και να κερδίσουν ένα αληθινό ταξίδι για όλη την οικογένειά τους!

Το “Φανταστικό Ταξίδι” που έχει ήδη κατακτήσει τις καρδιές των μικρών ταξιδευτών, συνεχίζεται μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου και δίνει τη δυνατότητα σε παιδιά από 3 έως 12 ετών να δουν, να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν το δικό τους φανταστικό ταξίδι!

Το ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά site www.fantastikotaxidi.gr, προ-σ-καλεί τους μικρούς ταξιδιώτες να εμπνευστούν από κάποιον προορισμό που θα ήθελαν να ταξιδέψουν και να δημιουργήσουν μία ζωγραφιά ή ένα σύντομο κείμενο, διεκδικώντας με αυτόν τον τρόπο και ένα πραγματικό οικογενειακό ταξίδι!

 

 

Μικροί δημιουργοί θα δουν τα έργα τους να «ντύνουν» υλικά της in-flight σειράς προϊόντων για παιδιά «AEGEAN Junior Pilots» και 27 συνολικά τυχερές οικογένειες θα κερδίσουν αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής, για να κάνουν το φανταστικό τους ταξίδι πραγματικότητα!

Αν θέλετε κι εσείς να ζήσετε ένα φανταστικό ταξίδι παρέα με τα παιδιά σας, δεν έχετε παρά να μπείτε στο www.fantastikotaxidi.gr να βρείτε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τους προορισμούς, να διαλέξετε την πόλη που εμπνέει περισσότερο το μικρό σας δημιουργό και να του δώσετε την ευκαιρία να ζωγραφίσει ή να γράψει μια μικρή ιστορία!

Έτοιμοι για ένα φανταστικό ταξίδι;;;;

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Travel4kids.gr, από αυτή τη φράση καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται.. είναι μία ιδέα που συνδυάζει το ταξίδι για όλη την οικογένεια και ιδιαίτερα τα παιδιά. Το ταξίδι που μας αρέσει πολύ… να ονειρευόμαστε προορισμούς, να ψάχνουμε μικρά tips που θα το κάνουν πιο ιδιαίτερο, να ζούμε τις νέες εμπειρίες που μας προσφέρει κάθε τόπος, να δίνουμε συμβουλές για τις κρυμμένες παραλίες και τις καλύτερες λιχουδιές, να διαβάζουμε για ταξίδια άλλων…

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Newsletter

Εγγραφείτε στα Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας!