Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, δράσεις για μικρούς και μεγάλους από 18 μουσεία και πολιτιστικούς φορείς.

Το Σάββατο 13 & την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018, 18 Μουσεία και πολιτιστικοί φορείς της Αθήνας ενώνουν τις δυνάμεις τους για ακόμη μια φορά και καλούν μικρούς και μεγάλους να τα γνωρίσουν, σε ένα διήμερο δράσεων πολιτισμού που θα πραγματοποιηθεί στο φιλόξενο αίθριο του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου.

 

Από τις 11.00 έως τις 18.00, 18 Μουσεία και πολιτιστικοί φορείς του Δικτύου θα βρίσκονται εκεί για να παρουσιάσουν τις δράσεις και τα εκπαιδευτικά προγράμματα της φετινής χρονιάς, για να πληροφορηθεί το κοινό και να επιλέξει αυτά που πραγματικά του ταιριάζουν.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη και η συμμετοχή σε όλα τα προγράμματα ΔΩΡΕΑΝ!

 

Χώρος διεξαγωγής:
Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου
Γ’ Σεπτεμβρίου & Ιουλιανού 33, Αθήνα,

Τηλ.: 210-7279999 - 210-8816187

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Travel4kids.gr, από αυτή τη φράση καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται.. είναι μία ιδέα που συνδυάζει το ταξίδι για όλη την οικογένεια και ιδιαίτερα τα παιδιά. Το ταξίδι που μας αρέσει πολύ… να ονειρευόμαστε προορισμούς, να ψάχνουμε μικρά tips που θα το κάνουν πιο ιδιαίτερο, να ζούμε τις νέες εμπειρίες που μας προσφέρει κάθε τόπος, να δίνουμε συμβουλές για τις κρυμμένες παραλίες και τις καλύτερες λιχουδιές, να διαβάζουμε για ταξίδια άλλων…

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Newsletter

Εγγραφείτε στα Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας!