Εκπαιδευτικά Προγράμματα στον «Ελληνικό Κόσμο»

Ο "Ελληνικός Κόσμος" και φέτος έχει προγραμματίσει δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας.Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει.

 

Σαββατιάτικα Εκπαιδευτικά Προγράμματα για παιδιά προσχολικής ηλικίας 3-5 ετών, με τους γονείς τους

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

«Φεγγαράκι μου λαμπρό…..θα’ ρθω τώρα να σε βρω, να σε δω από κοντά, να μου μάθεις μυστικά!»

Ένα μαγικό ταξίδι στη Σελήνη, για μικρούς και μεγάλους αστροναύτες! Μια περιπέτεια ανάμεσα σε κρατήρες, φεγγαρόσκονη, κομήτες και πεφταστέρια! Ένα μικρό βήμα για το παιδί, ένα μεγάλο για την παιδικότητα!

Ώρα Έναρξης: 12:00

Διάρκεια: 70 λεπτά

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

Ίχνη, Πέτρα, Πηλός, Φωτιά… όλοι μέσα στην προϊστορική σπηλιά

Δύο άνθρωποι από την προϊστορική εποχή ανοίγουν τη σπηλιά τους και μας υποδέχονται γύρω από τη φωτιά. Ακολουθώντας ίχνη, θα μάθουμε μερικά από τα

μυστικά τους. Πώς ζούσαν; Τι έτρωγαν; Υλικά, όπως η πέτρα κι ο πηλός θα μας βοηθήσουν να ανακαλύψουμε την καθημερινότητά τους.

Ώρα Έναρξης: 12:00

Διάρκεια: 70 λεπτά

 

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

Το λιοντάρι και ο ποντικός

Ο δυνατός και ο αδύναμος, ο μεγάλος και ο μικρός. Δύο ήρωες τόσο διαφορετικοί συναντιούνται σε έναν μύθο του Αισώπου και μας δείχνουν πόσο χρειάζεται ο ένας τον άλλο! Πώς κατάφερε ένας μικρούλης ποντικός να σώσει το δυνατό λιοντάρι; Ακριβώς έτσι κι εμείς, πότε μικροί και πότε μεγάλοι, ανακαλύπτουμε τη «δύναμή» μας μέσα από παιχνίδια έκφρασης και ρόλων.

Ώρα Έναρξης: 12:00

Διάρκεια: 70 λεπτά

 

 

 

 

 

 

Κυριακάτικα Εκπαιδευτικά Προγράμματα για παιδιά ηλικίας 5-8 ετών

 

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

Ένα Γούρι… 2024 Ευχές

Για να κυλήσει γλυκά η νέα χρονιά ένα γούρι «ξεχωριστό» χρειαζόμαστε, φτιαγμένο από τα χεράκια μας, πασπαλισμένο με τύχη και ευχές. Σε ένα εργαστήρι γουριών θα τρυπώσουμε, το δικό μας βρώσιμο γούρι θα δημιουργήσουμε και το νέο έτος θα καλωσορίσουμε με το γούρι-φλουρί της βασιλόπιτας. Λες να είσαι εσύ ο τυχερός;

Ώρα Έναρξης:16:00

Διάρκεια: 90 λεπτά

 ime jan

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

Φουρτούνες στον Όλυμπο…

Συναγερμός στο βουνό των θεών! Οι θεοί «τσακώνονται», μα τα παιδιά το διασκεδάζουν! Με αφορμή γνώστες και άγνωστες έριδες των ολύμπιων θεών, παίζουμε, συνεργαζόμαστε, φανταζόμαστε και δημιουργούμε!

Ώρα Έναρξης: 16:00

Διάρκεια: 90 λεπτά

ellinikos kosmos vivlio Αντιγραφή

 

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Κυνηγώντας το Όνειρο… Οικογενειακό πρόγραμμα

Μα τι προσπαθεί να πιάσει η μικρή μαύρη μύγα; Πόσο ψηλά και μακριά θέλει να πετάξει; Ένα ταξίδι σαν αυτά που κάνουμε για να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας!

Εμπνευσμένοι από το ταξίδι της μικρής πρωταγωνίστριας θέτουμε τους δικούς μας στόχους… Παίζοντας και δημιουργώντας, ας θυμηθούμε μικροί και μεγάλοι, πόσο σημαντικό είναι να μην ξεχνάμε τα όνειρά μας!

Οικογενειακό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για παιδιά, μαζί με τους γονείς τους, βασισμένο στο νέο βιβλίο της κυρίας Ζέφης Συρίβλη «Κυνηγώντας το Όνειρο», εκδόσεις Ι.Μ.Ε.

Ώρα Έναρξης:16:00

Διάρκεια: 90 λεπτά

 

Πληροφορίες:

· Ώρα προσέλευσης 30 λεπτά πριν την έναρξη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

· Για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να απευθύνεστε στο Τ. 212 254 0000 και στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. · Ηλεκτρονική προπώληση: http://tickets.hellenic-cosmos.gr/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Travel4kids.gr, από αυτή τη φράση καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται.. είναι μία ιδέα που συνδυάζει το ταξίδι για όλη την οικογένεια και ιδιαίτερα τα παιδιά. Το ταξίδι που μας αρέσει πολύ… να ονειρευόμαστε προορισμούς, να ψάχνουμε μικρά tips που θα το κάνουν πιο ιδιαίτερο, να ζούμε τις νέες εμπειρίες που μας προσφέρει κάθε τόπος, να δίνουμε συμβουλές για τις κρυμμένες παραλίες και τις καλύτερες λιχουδιές, να διαβάζουμε για ταξίδια άλλων…

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Newsletter

Εγγραφείτε στα Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας!