Επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης με δωρεάν είσοδο την 25η Μαρτίου

Το Μουσείο της Ακρόπολης γιορτάζει την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου με δωρεάν είσοδο για όλη τη μέρα! Όλοι οι επισκέπτες θα μπορούν να θαυμάσουν τα εκθέματα του μουσείου με ελεύθερη είσοδο από το πρωί στις 09.00 έως το απόγευμα 18.00.

 

Όσοι από τους επισκέπτες το επιθυμούν, υπό τη καθοδήγηση Αρχαιολόγων - Φροντιστών, θα μπορούν να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικούς περιπάτους με απρόβλεπτους σταθμούς και ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Οι 5 περίπατοι στα Ελληνικά θα πραγματοποιηθούν ανά 1 ώρα (από 12:00 έως και 16.00), με αρχική ώρα του πρώτου περιπάτου στις 12:00. Στον κάθε περίπατο θα μπορούν να συμμετέχουν έως 40 άτομα, με προϋπόθεση εγγραφής την ίδια ημέρα στο Γραφείο Πληροφοριών του Μουσείου.

 

Το εστιατόριο του Μουσείου, που θα λειτουργεί κατά τη διάρκεια της μέρας, θα σερβίρει «Ελληνικό Παραδοσιακό Πιάτο», στον 2ο όροφο.

 

Μην ξεχάσετε να παραλάβετε τα Φυλλάδια Εξερεύνησης για τα παιδιά! Το Μουσείο Ακρόπολης αποτελεί μια ιδανική επιλογή για όλη την οικογένεια καθώς προσφέρει μικρά ταξίδια εξερεύνησης για τα παιδιά στους χώρους του Μουσείου. Οι Εξερευνήσεις για παιδιά και γονείς αφορούν θεματικές δραστηριότητες που προσανατολίζουν τις οικογένειες σε ένα «μονοπάτι» εκθεμάτων στις αίθουσες του Μουσείου. Απαιτούν λιγότερο χρόνο και προσπάθεια από τη δράση με το σακίδιο αλλά εξακολουθούν να προσφέρουν μια δομημένη δραστηριότητα που μετατρέπει τη μουσειακή επίσκεψη σε διασκεδαστική δράση.


Το Μουσείο της Ακρόπολης είναι πράγματι ένα Μουσείο για παιδιά και για όλη την οικογένεια!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Travel4kids.gr, από αυτή τη φράση καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται.. είναι μία ιδέα που συνδυάζει το ταξίδι για όλη την οικογένεια και ιδιαίτερα τα παιδιά. Το ταξίδι που μας αρέσει πολύ… να ονειρευόμαστε προορισμούς, να ψάχνουμε μικρά tips που θα το κάνουν πιο ιδιαίτερο, να ζούμε τις νέες εμπειρίες που μας προσφέρει κάθε τόπος, να δίνουμε συμβουλές για τις κρυμμένες παραλίες και τις καλύτερες λιχουδιές, να διαβάζουμε για ταξίδια άλλων…

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Newsletter

Εγγραφείτε στα Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας!