Κυνήγι Θησαυρού - Παγκόσμια Ημέρα Ξεναγού

Τη Κυριακή 25 Φεβρουαρίου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Ξεναγού και το Σωματείο Διπλωματούχων ξεναγών μαζί με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), σε συνεργασία με την Εταιρία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών, και υπό την αιγίδα τού Υπουργείου Τουρισμού, διοργανώνουν το 8ο Κυνήγι Θησαυρού.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι προσκαλέσει τους Αθηναίους με τα παιδιά τους, να ανακαλύψουν την Αθήνα που που περπατάμε και προσπερνάμε κάθε μέρα!


Όσοι καταφέρουν να ολοκληρώσουν την αποστολή, θα κερδίζουν δωρεάν ξεναγήσεις από επαγγελματίες ξαναγούς, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 4 Μαρτίου, ενώ οι μικροί μας φίλοι θα παραλάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής. Το καφέ ΕΘΝΙΚΟΝ στη Πλατεία Συντάγματος έχει οριστεί ως το σημείο εκκίνησης από τις 10 έως τις 12 το πρωί.

Φέτος στο κυνήγι εστιάζει στην πιο πρόαφτη ιστορία της Αθήνας και όχι μόνο! Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, σκοπός είναι να γνωρίσουν περισσότεροι Αθηναίοι την ομορφιά και την σπουδαιότητα της Αθήνας, να γνωρίσουν μια Αθήνα που δε μας πληγώνει, αλλά μας κάνει καλύτερους πολίτες.

Για λεπτομέρειες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών στο 6944 742251 με τον κύριο Κρίτων Πιπέρα, Πρόεδρο Δ.Σ. του Σωματείου Διπλωματούχων Ξεναγών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Travel4kids.gr, από αυτή τη φράση καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται.. είναι μία ιδέα που συνδυάζει το ταξίδι για όλη την οικογένεια και ιδιαίτερα τα παιδιά. Το ταξίδι που μας αρέσει πολύ… να ονειρευόμαστε προορισμούς, να ψάχνουμε μικρά tips που θα το κάνουν πιο ιδιαίτερο, να ζούμε τις νέες εμπειρίες που μας προσφέρει κάθε τόπος, να δίνουμε συμβουλές για τις κρυμμένες παραλίες και τις καλύτερες λιχουδιές, να διαβάζουμε για ταξίδια άλλων…

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Newsletter

Εγγραφείτε στα Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας!