Τα πρώτα παπούτσια ειδικά για ταξίδι είναι πλέον γεγονός!

Όταν ετοιμάζουμε τις βαλίτσες μας για κάποιο ταξίδι, πάντα ερχόμαστε αντιμέτωποι με το πρόβλημα του χώρου. Ειδικά τα παπούτσια καταλαμβάνουν αρκετό από τον χώρο αποσκευών, καθώς χρειαζόμαστε πάνω από 2 ζευγάρια ανά άτομο για διαφορετικές χρήσεις, είτε για χαλαρό περπάτημα στην εξοχή είτε για μια πιο επίσημη βραδινή έξοδο.

Η νεοσύστατη εταιρεία Shooz κατάφερε να σχεδιάσει και να παράγει παπούτσια ειδικά σχεδιασμένα για όσους ταξιδεύουν, μέσα από τη πλατφόρμα συγκέντρωσης χρημάτων Kickstarter.

Με το καινοτόμο προϊόν της Shooz, κερδίζουμε μοναδική εξοικονόμηση χώρου και βάρους στις αποσκευές.

Τα παπούτσια παράγονται στην Ιταλία και συνδυάζουν άνεση, ποιότητα και στυλ.

Ο τρόπος που λειτουργούν είναι απλός και είναι στη λογική του «Φτιάξ’ το μόνος σου (DIY)». Το παπούτσι αποτελείται από 2 ξεχωριστά μέρη (σόλα - κάλυμμα), που τα ενώνεις με ένα αδιάβροχο φερμουάρ και μπορείς να κάνεις όσους συνδυασμούς θέλεις .

Πλέον τα παπούτσια στη βαλίτσα δεν πιάνουν χώρο!
Παπούτσια στο ταξίδι. Το μέλλον είναι τώρα!

Δείτε το βίντεο με όλες τις λεπτομέρειες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Travel4kids.gr, από αυτή τη φράση καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται.. είναι μία ιδέα που συνδυάζει το ταξίδι για όλη την οικογένεια και ιδιαίτερα τα παιδιά. Το ταξίδι που μας αρέσει πολύ… να ονειρευόμαστε προορισμούς, να ψάχνουμε μικρά tips που θα το κάνουν πιο ιδιαίτερο, να ζούμε τις νέες εμπειρίες που μας προσφέρει κάθε τόπος, να δίνουμε συμβουλές για τις κρυμμένες παραλίες και τις καλύτερες λιχουδιές, να διαβάζουμε για ταξίδια άλλων…

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Newsletter

Εγγραφείτε στα Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας!