Καλοκαίρι στην Αμοργό!

Ένα μικρό νησί που βρίσκεται στις Κυκλάδες, η Αμοργός είναι γνωστή για τη μοναδική φύση, την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και το ήρεμο περιβάλλον.


Ωστόσο, σύμφωνα με την Αναπληρωτή Δήμαρχο Τουρισμού Κα Πόπη Δεσποτίδη, μεταξύ άλλων και η πλούσια μαγειρική παράδοση της Αμοργού είναι αυτό που κάνει τους ταξιδιώτες να «ερωτεύονται» το νησί.


Στο πλαίσιο της αλληλεπίδρασης με ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο, ο Δήμος Αμοργού κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα νέο βίντεο γαστρονομίας που αποκαλύπτει τα μυστικά των παραδοσιακών τυροπιτών του νησιού.


Στο νέο βίντεο, η Ραφαέλα Ρούσσου, μέλος της τουριστικής επιτροπής του νησιού, και η κάτοικος Μαργαρίτα Πετκίδου, δείχνουν στους θεατές πώς να προετοιμάσουν, να μαγειρέψουν, να σερβίρουν και να απολαύσουν τις παραδοσιακές τυρόπιτες της Αμοργού.


Αυτό είναι το δεύτερο βίντεο γαστρονομίας που κυκλοφόρησε ο Δήμος Αμοργού, στο πλαίσιο των προσπαθειών του να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας εν μέσω της πανδημίας COVID-19 και να προσελκύσει τους ταξιδιώτες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Travel4kids.gr, από αυτή τη φράση καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται.. είναι μία ιδέα που συνδυάζει το ταξίδι για όλη την οικογένεια και ιδιαίτερα τα παιδιά. Το ταξίδι που μας αρέσει πολύ… να ονειρευόμαστε προορισμούς, να ψάχνουμε μικρά tips που θα το κάνουν πιο ιδιαίτερο, να ζούμε τις νέες εμπειρίες που μας προσφέρει κάθε τόπος, να δίνουμε συμβουλές για τις κρυμμένες παραλίες και τις καλύτερες λιχουδιές, να διαβάζουμε για ταξίδια άλλων…

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Newsletter

Εγγραφείτε στα Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας!