Νέα Legoland σύντομα στη Νέα Υόρκη!

Η Νέα Υόρκη θα αποκτήσει σύντομα τη δική της Legoland και εσείς έχετε ακόμα έναν λόγο να την επισκεφθείτε με όλη την οικογένεια! Όπως ανακοίνωσε η γνωστή αλυσίδα Θεματικών Πάρκων των αγαπημένων Lego, τα εγκαίνια της νέας Legoland στη Νέα Υόρκη έχουν προγραμματιστεί για τις 4 Ιουλίου 2020, την Ημέρα Ανεξαρτησίας, μια ημέρα γιορτής για την Αμερική αλλά και ταυτόσημη με την οικογένεια.

 

Τα θεματικά πάρκα LEGOLAND, αποτελούν τους ιδανικούς χώρους για οικογενειακή διασκέδαση, καθώς οι οικογένειες μπορούν να οδηγήσουν, να σκαρφαλώσουν, να παίξουν, να μάθουν και να χτίσουν μαζί. Ταυτόχρονα, τα παιδιά μπορούν να γιορτάσουν τη δική τους ανεξαρτησία τους, κάνοντας το πρώτο τους roller coaster, τον Δράκο, ή οδηγώντας το πρώτο τους αυτοκίνητο, στη Σχολή Οδήγησης της Legoland!

 

 

 

Το LEGOLAND New York Resort θα είναι το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο LEGOLAND που έχει κατασκευάσει ποτέ η Merlin Entertainments, με περισσότερες από 50 διαδρομές, παραστάσεις και αξιοθέατα σε 7 θεματικές ενότητες, σε έκταση 150 στρεμμάτων.

 

Το θεματικό πάρκο ανακοίνωσε επίσης ότι οι 3 κατηγορίες για τα ετήσια εισιτήρια θα ξεκινούν από $ 119,99, ενώ τα ημερήσια εισιτήρια θα ξεκινούν από $62,99. Όλα είναι διαθέσιμα για αγορά στην ιστοσελίδα της LEGOLAND της Νέας Υόρκης: www.LEGOLAND.com/New-York.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Travel4kids.gr, από αυτή τη φράση καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται.. είναι μία ιδέα που συνδυάζει το ταξίδι για όλη την οικογένεια και ιδιαίτερα τα παιδιά. Το ταξίδι που μας αρέσει πολύ… να ονειρευόμαστε προορισμούς, να ψάχνουμε μικρά tips που θα το κάνουν πιο ιδιαίτερο, να ζούμε τις νέες εμπειρίες που μας προσφέρει κάθε τόπος, να δίνουμε συμβουλές για τις κρυμμένες παραλίες και τις καλύτερες λιχουδιές, να διαβάζουμε για ταξίδια άλλων…

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Newsletter

Εγγραφείτε στα Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας!