Travel4kids Team

Travel4kids Team

Lego - Ρομποτική

Ζούμε σε μία εποχή που η ρομποτική και το STEM ολοένα και κερδίζει έδαφος στις δραστηριότητες των παιδιών καθώς έχουν δημιουργηθεί πάρα πολλά πακέτα κατασκευής και προγραμμάτισμού.

Ανακαλύψαμε και σας παρουσίάζουμε μερικά από τα πακέτα.. μα φυσικά της Lego!!!!

Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα και δημιουργήστε μαζί με τον μικρό σας επιστήμονα!!!!

 

Με τα φετινά ταξιδιωτικά σχέδια να έχουν φτάσει σχεδόν σε αδιέξοδο, το National Geographic – όπως κάθε χρόνο – κοιτάζει μπροστά για να βρει νέα μέρη και προορισμούς, που ο καθένας ανυπομονεί να ανακαλύψει το 2021 και μετά. Ο διάσημος οδηγός δημοσίευσε ήδη τη λίστα του με τους καλύτερους προορισμούς για οικογένειες για το 2021. Προς το παρόν ας πάρουμε μια μικρή γεύση από τα μέρη που προτείνει σε όλο τον κόσμο!
 
 
1. British Columbia, Καναδάς
Μια ματιά στα πρώτα Έθνη της Δύσης
 
 
 
 
2. Μαυροβούνιο
Ποδηλασία, ορειβασία και περιπέτεια
 
 
 
3. England Coast Path, Αγγλία
Ανακαλύπτοντας τις απόκρημνες Βρετανικές ακτές
 
 
 
 
4. Ιαπωνία
Κινηματογραφικά αξιοθέατα
 
 
 
5. Transylvania, Ρουμανία
Ανακαλύπτοντας την πραγματικότητα σε ένα τοπίο γοτθικής φαντασίας
 
 
 
 
 
6. Florida, Η.Π.Α.
 
 
 
 
 
7. Hortobágy National Park, Ουγγαρία
Cowboys και αετοί σε ανοιχτές πεδιάδες
 
Λίγες μόνο ώρες μακριά από τη Αθήνα, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο στη καρδιά της Πελοποννήσου, δεσπόζει η Βαμβακού. Μεταξύ Τρίπολης και Σπάρτης, η Βαμβακού Λακωνίας στέκει αγέρωχη στα 900 μέτρα στις πλαγιές του Πάρνωνα και ζει μια ένδοξη «αναγέννηση».
Τα τελευταία 2 χρόνια, στα πλαίσια πρωτοβουλίας και υποστήριξης του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος με στόχο την πλήρη αναζωογόνηση του χωριού, έχουν πραγματοποιηθεί πολλές δράσεις για την ανάδειξη του τόπου. Το πρόγραμμα σκοπεύει να προσελκύσει νέους επισκέπτες, να αναπτύξει νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες και να αυξήσει τους μόνιμους κατοίκους του χωριού.
Εκτός όμως από τις φυσικές δραστηριότητες, η Βαμβακού και η ομάδα Vamvakou Revival μας προσκαλούν να την επισκεφθούμε και διαδικτυακά από το σαλόνι του σπιτιού μας με online δραστηριότητες! Θεατρικά παιχνίδια, εργαστήρια, χειροτεχνίες, τέχνες και εκπαίδευση έχουν την τιμητική τους στο διαδικτυακό πρόγραμμα του Ιανουαρίου. Κάθε Σαββατοκύριακο κρύβει κάτι μοναδικό για τον καθένα. ΕΔΩ θα βρείτε όλα τα events που μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή https://www.vamvakourevival.org/events/
Τι θα λέγατε λοιπόν να ονειρευτείτε εξορμήσεις στα βουνά και τη φύση, μέχρι να μας επιτρέψουν οι συνθήκες να βρεθούμε και πάλι μαζί;
Για τον πρώτο μήνα του 2021 η Βαμβακού Λακωνίας έχει ετοιμάσει ανανεωμένο πρόγραμμα και νέες διασκεδαστικές ψηφιακές δραστηριότητες! Κάθε Σαββατοκύριακο κρύβει κάτι μοναδικό για τον καθένα. Θεατρικά παιχνίδια, εργαστήρια, χειροτεχνίες, τέχνες και εκπαίδευση έχουν την τιμητική τους στο διαδικτυακό πρόγραμμα του Ιανουαρίου.
Ελάτε να ανακαλύψουμε την τέχνη του origami σε ένα μοναδικό ψηφιακό εργαστήριο για παιδιά 15 ετών και άνω, και ενηλίκους (10/01)! Μία τέχνη που χρησιμοποιείται ευρέως σε εικαστικά, μαθηματικά, αρχιτεκτονική, αλλά και ως μέθοδος θεραπείας του άγχους. Στο μαγευτικό κόσμο του Origami θα μας ξεναγήσει η Βασιλεία Δερελλή, εικαστικός και Fellow του Προγράμματος Υποστήριξης Καλλιτεχνών Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος 2019 της Artworks. Και επειδή οι χειροτεχνίες καλλιεργούν τη φαντασία, αναπτύσσουν τις αισθήσεις, εκφράζουν σχέσεις ή συναισθήματα και μας δίνουν ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση, εμείς σας καλούμε στις οικογενειακές χειροτεχνίες, σε ένα καλλιτεχνικό εργαστήριο για ενηλίκους και οικογένειες (17/01) με την Ποτούλα Λαφόγιαννη.
Με δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά 5-12 ετών, ανακαλύπτουμε και παίζουμε με όσα μαγευτικά πράγματα κρύβει η φύση το χειμώνα (09/01). Ένα πρόγραμμα θεατρικής αγωγής για γονείς και παιδιά 4-8 ετών (23/01) με τη Φλώρα Καλομοίρη, θα μας μυήσει στην τέχνη του θεάτρου, στο θεατρικό παιχνίδι και τη μαγεία της έκφρασης.
Επίσης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαίδευσης, το πρόγραμμά εμπλουτίζεται με εκπαιδευτικά προγράμματα για τα παιδιά. Μαθαίνουμε τη φύση και παίζουμε μαζί της σε ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα για παιδιά 6-12 ετών από την Καλλιόπη Κουτρουπή, σε υλοποίηση της Μάρθας Βερδήλου (16/01), μαθαίνουμε για τον ηλεκτρισμό και κατασκευάζουμε κυκλώματα σε εικονικό εργαστήριο από το V.Lab (Vamvakou Technology Lab fully powered by SNF) στον υπολογιστή μας για παιδιά 6-12 ετών, με τη Δώρα Κουρκούλη (24/01), και ανακαλύπτουμε τα μυστικά των υγροτόπων σε ένα περιβαλλοντικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά 8-14 ετών από το Φορέα Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου και Μονεμβασίας (30/01). Ο μήνας ολοκληρώνεται με ένα ταχύρρυθμο διαδικτυακό εργαστήριο ρομποτικής στο V.Lab για παιδιά 6-12 ετών (31/01), με την ομάδα ROBOT-fun της Nokia Hellas.

Τα αγαπημένα μας Playmobil πάνε εκδρομή και κάνουν camping με το υπέροχο και διάσημο Playmobil Volkswagen T1

Εκδρομή με κάμπινγκ με το Bully Cult: Bus Playmobil Volkswagen T1 με 2 φιγούρες και εκτεταμένα αξεσουάρ για συνεχές παιχνίδι και συλλογή Αφαιρούμενη πτυσσόμενη οροφή, άνοιγμα πίσω καπό και πλευρικές πόρτες, ράφι αποσκευών με ιμάντες για στερέωση, πτυσσόμενο πίσω κάθισμα, πτυσσόμενο τραπέζι και πολλά άλλα.

Το σετ περιλαμβάνει: 74 τεμάχια με οδηγίες: 1 VW bus, 2 φιγούρες, 71 αξεσουάρ

Σετ παιχνιδιών για παιδιά ηλικίας 5 ετών και άνω

Οικογενειακό ταξίδι με το λατρευτικό αυτοκίνητο από το 1960: Playmobil Volkswagen Beetle με 3 φιγούρες και αξεσουάρ για περισσότερο παιχνίδι και συλλογή.

Χώρος για 4 φιγούρες, αφαιρούμενη πτυσσόμενη οροφή, άνοιγμα πίσω καπό, ιμάντες στερέωσης βαλίτσες και σανίδα του σερφ στην οροφή και πολλά άλλα.

Το σετ περιλαμβάνει: 52 τεμάχια με οδηγίες 1x Playmobil Volkswagen beetle, 3 φιγούρες 48 αξεσουάρ

Σετ παιχνιδιών για παιδιά ηλικίας 5 ετών και άνω


Η Περιφέρεια Αττικής επέλεξε φέτος έναν διαφορετικό τρόπο για να βρίσκεται κοντά σε κάθε πολίτη τις ημέρες των γιορτών. Διαβιώνοντας, όπως όλοι, μία πρωτόγνωρη συγκυρία, δεν θα μπορούσε παρά να συμβάλει ώστε αυτές οι γιορτές να έχουν το φως και τη μαγεία των προηγούμενων, έστω και μέσα από το σπίτι. Γι’ αυτό η Περιφέρεια Αττικής υλοποιεί ένα πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων Online μεταδόσεων με τη συμμετοχή καλλιτεχνών και εργαζόμενων στο χώρο του Πολιτισμού σε μια μοναδική home edition.

 

Συναισθανόμενη το ιδιαίτερο πλαίσιο αυτών των γιορτών και παραμένοντας στο κλίμα των ημερών, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη σε συνδυασμό με την αγαστή συνεργασία αλλά και τον άψογο συντονισμό της Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Ελένης Δουνδουλάκη και του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου αρμόδιου για θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις Χάρη Ρώμα, η Περιφέρεια Αττικής υλοποιεί το ξεχωριστό, πολυσυλλεκτικό και προσαρμοσμένο στις επιταγές των καιρών πρόγραμμα «Χριστούγεννα ONline με την Περιφέρεια Αττικής».

 

 

Οι online εκδηλώσεις, που ξεκίνησαν με επιτυχία από τη παραμονή των Χριστουγέννων, συνεχίζονται μέχρι και τις 10 Ιανουαρίου το βράδυ με ένα μοναδικό home edition πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους. Η Περιφέρεια Αττικής έχει επιλέξει παραστάσεις και συναυλίες όπου όλοι μπορούν να παρακολουθήσουν - δωρεάν και χωρίς χωρικούς περιορισμούς - στην επίσημη σελίδα της στο Facebook facebook.com/PerifereiaAttikis αλλά και στο κανάλι της στο YouTube youtube.com/perattika.

 

 

Όλες οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου. Το πρόγραμμα θα ενημερώνεται συνεχώς στο FB event https://fb.me/e/3JOd8zKwn, όπου και μπορούν οι πολίτες να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να παρακολουθήσουν τις δωρεάν εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής «Χριστούγεννα ONline».

 

Δείτε εδώ το trailer των εκδηλώσεων:


 

Χριστουγεννιάτικες Online Εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2021

Σάββατο 2 Ιανουαρίου

11:30 «Ο Πέτρος και ο Λύκος»
Μουσικοθεατρική παράσταση με τον Ρένο Χαραλαμπίδη και ένα κουαρτέτο μουσικών και ηθοποιών

21:30 «Full of Love»
Συναυλία με την Έλενα Παπαρίζου

Κυριακή 3 Ιανουαρίου

11:00 «Η Πρωτοχρονιά του μικρού κοριτσιού»
Χριστουγεννιάτικο παραμύθι σε αφήγηση της Φαίης Κοκκινοπούλου και της ομάδας της

11:30 «Το Μαγικό ∆έντρο των Ευχών»
Παιδική θεατρική παράσταση με τη Νόνη Κιουτσούκη και την ομάδα της

21:30 Συναυλία με τον Κώστα ∆όξα, τον Άκη ∆είξιμο, την Άρτεμη Ματαφιά και τη Μαριαλένα Ροζάκη

 

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου

21:30 Συναυλία με την ορχήστρα ελληνικής παραδοσιακής μουσικής «Smyrna»

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου

21:30 «ΙΣΟΝ - η Συμπερίληψη στην Τέχνη»
Μουσικοθεατρικό αφιέρωμα από τη θεατρική ομάδα ΘΕΑΜΑ (Θέατρο Ατόμων με Αναπηρία)

Σάββατο 9 Ιανουαρίου

21:30 Τραγούδια από τον Ελληνικό Κινηματογράφο με την Τάνια Τρύπη και την Ευτυχία Φαναριώτη

Κυριακή 10 Ιανουαρίου

21:30 Συναυλία με τον Φοίβο ∆εληβοριά και special guest την Ρένα Μόρφη

Το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου φέρνει τα Χριστούγεννα στο σπίτι μέσα από συναρπαστικές online δράσεις.

Χριστουγεννιάτικα εργαστήρια με κατασκευές, παιχνίδια και εικαστικά προσκαλούν μικρούς και μεγάλους σε μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη εμπειρία με έμπνευση το φως!

Το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου φέρνει τα Χριστούγεννα στο σπίτι μέσα από μια συναρπαστική σειρά ψηφιακών δράσεων για μικρούς και μεγάλους!

Στις ιδιαίτερες φετινές γιορτές που η αισιοδοξία και η χαρά είναι πιο αναγκαίες από ποτέ, τα παιδιά από 3 ετών μαζί με τις οικογένειές τους θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα του Μουσείου και να απασχοληθούν δημιουργικά, μέσα από εικαστικές κατασκευές και δημιουργικές κάρτες, με θέμα -τι άλλο - την αγαπημένη τους γιορτή, τα Χριστούγεννα! Το Μουσείο στο σπίτι, λοιπόν, μόνο που αυτή τη φορά είναι… Christmas edition!

Μέσα από διασκεδαστικά χριστουγεννιάτικα εργαστήρια, οι μικροί μας φίλοι καλούνται να φτιάξουν τις πιο απίθανες κατασκευές, ακολουθώντας απλές οδηγίες και χρησιμοποιώντας υλικά που έχουμε στο σπίτι και, ποιος ξέρει, ίσως γίνουν οι πολύτιμοι βοηθοί του Άγιου Βασίλη αυτά τα Χριστούγεννα! Τα παιδιά θα φωτίσουν με φωταέριο το εργαστήριο που μέχρι τώρα δούλευε με το φως των κεριών, θα κατασκευάσουν μικρές καμινάδες-στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο και θα γεμίσουν τα αεριοφυλάκια με τις πιο χριστουγεννιάτικες ευχές, δημιουργώντας πρωτότυπες κάρτες για τα αγαπημένα τους πρόσωπα!

Και βέβαια, οι ψηφιακές χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες δε σταματούν εδώ αφού το Μουσείο προσκαλεί τα παιδιά να  ανακαλύψουν το παλιό εργοστάσιο φωταερίου… αλλιώς, μέσα από  διαδραστικές θεματικές κάρτες με ζωγραφιές και παιχνίδια! Τι υλικά θα χρειαστούν; Έντονα χρώματα, λίγη παρατηρητικότητα και πολλή φαντασία!

Φέτος τα Χριστούγεννα, το παλιό εργοστάσιο φωταερίου μετατρέπεται σε εργαστήριο του Άγιου Βασίλη! Ανακαλύψτε το στο www.gasmuseum.gr και ζήστε μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη εμπειρία στο σπίτι!

Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου
T: 2130109325, 2130109300
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.gasmuseum.gr

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι ιδιαίτερα..! Προσθέστε λίγο χιούμορ και εύθυμη διάθεση στα χριστουγεννιάτικα δώρα σας...

Ανακαλύψαμε και σας παρουσιάζουμε τα πιο μοδάτα Ugly Christmas Sweaters :))

Διαλέξτε και αγοράστε το καλύτερο για εσάς και τους αγαπημένους σας!!!

Photo Credits:Toa Heftiba

 

 

...Μένω σπίτι μου, σου στέλνω το στολίδι μου…σου στέλνω τις ευχές μου…

Χριστουγεννιάτικα online εργαστήρια για μικρούς καλλιτέχνες

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση και το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης ενώνουν τις δυνάμεις τους και αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες των καιρών με αισιοδοξία, χαμόγελο και τέχνη. Προσκαλούν τους μικρούς καλλιτέχνες -και όσους μεγάλους κρυφοκοιτάζουν- σε χριστουγεννιάτικα εργαστήρια.

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, στις 12:00 πραγματοποιείται το πρόγραμμα «Μένω σπίτι μου, σου στέλνω το στολίδι μου…» και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, στις 12:00, το «Μένω σπίτι μου, σου στέλνω τις ευχές μου…».

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε παιδιά Δημοτικού και πραγματοποιούνται online μέσω Zoom. Η πρόσβαση είναι ελεύθερη (με προεγγραφές) για όλα τα παιδιά.

Η Αθανασία Σκληρού, εικαστικός και επιμελήτρια του Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης, ξεκλειδώνει την δημιουργική ικανότητα των παιδιών και κατασκευάζει μαζί τους στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο και κάρτες, για να στείλουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουν, απλά: μαρκαδόροι, ξυλομπογιές, πολύχρωμα χαρτιά, χρυσόσκονες και κορδέλες.

Ας υποδεχθούμε τις χαρούμενες μέρες των Χριστουγέννων με δημιουργική και παιχνιδιάρικη διάθεση, γεμάτη χρώματα, λάμψη και ζεστασιά.

Ημερομηνία εκδήλωσης

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020, 12:00 – 13:30
Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020, 12:00 – 13:30

Διεύθυνση
Online μέσω Zoom

Παρακολούθηση

Eλεύθερη με προεγγραφές από το site της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης

Πληροφορίες

Διεύθυνση Πολιτιστικών (210 3680052),

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,

Website: www.hau.gr/culture

Αυτά τα Χριστούγεννα, η επίσημη αεροπορική εταιρεία του Άγιου Βασίλη σας καλωσορίζει στις εικονικές Χριστουγεννιάτικες πτήσεις της! Η Finnair απογειώνεται με οκτώ ειδικά ταξίδια προς το μαγικό Ροβανιέμι για να συναντήσει τον Άγιο Βασίλη με τη βοήθεια του Virtual Reality! Φέτος ο Άγιος Βασίλης θα παραμείνει ασφαλής στη Φινλανδική Λαπωνία και θα δεχτεί εικονικές επισκέψεις από ενθουσιασμένα παιδιά.
 
Οι VR πτήσεις της Finnair ξεκινούν στις 25 Δεκεμβρίου και είναι διαθέσιμες για 10 € ανά άτομο, με όλα τα κέρδη να πηγαίνουν στο ταμείο της UNICEF για να βοηθήσουν τα παιδιά που έχουν πληγεί από την πανδημία Covid-19.
 
 
Η εικονική γιορτή διάρκειας 30 λεπτών είναι γεμάτη με μικρά εορταστικά θαύματα και μοναδικές σκανδιναβικές εμπειρίες. Τα βόρεια φώτα και οι έναστροι χειμωνιάτικοι ουρανοί ζωντανεύουν, καθώς ταξιδεύετε στην αποκλειστική A350 Business Class στο Santa's Village, απολαμβάνοντας το γεύμα του σεφ Business Class. Ο προορισμός της πτήσης είναι η Φινλανδική Λαπωνία, όπου μπορείτε να συναντήσετε τον Άγιο Βασίλη και να απολαύσετε την ατμόσφαιρα του Αρκτικού Κύκλου στο Ροβανιέμι. Η πτήση των διακοπών θα μεταδοθεί σε ζωντανή ροή. Θα λάβετε ένα link και έναν κωδικό πρόσβασης για την πτήση σας κατ’ά την αγορά του εισιτηρίου σας.
 
 
Επιλέξτε την ώρα πτήσης που σας εξυπηρετεί και βεβαιωθείτε ότι είστε στην ώρα σας για την αναχώρηση της πτήσης. Να θυμάστε επίσης ότι θα κερδίσετε 250 πόντους Finnair Plus για κάθε αγορά! Μπορείτε να αγοράσετε την εικονική πτήση για εσάς ή ως δώρο σε κάποιον άλλο. Η πτήση είναι διαθέσιμη μόνο στα Αγγλικά.
 
Η πτήση θα μεταδοθεί στη ζώνη ώρας ΕΕΤ (UTC +2). Αγοράζοντας το εισιτήριο σας για την εικονική πτήση, θα βοηθήσετε τη UNICEF να βοηθήσει όσους υποφέρουν από τις συνέπειες της παγκόσμιας πανδημίας. Όλα τα έσοδα από τις αγορές εικονικών πτήσεων θα δοθούν στη UNICEF. Κάντε κράτηση για την εικονική πτήση σας από το Finnaire Shop! https://www.finnairshop.com/en/virtualflights
Φέτος τα Χριστούγεννα, οι μικροί μας φίλοι θα γράψουν το πιο τέλειο γράμμα στον Άγιο Βασίλη!
 
Τα ΕΛΤΑ, όπως άλλωστε συνηθίζουν τα τελευταία 28 χρόνια, φρόντισαν και τη φετινή χρονιά να αναλάβουν να βοηθήσουν και να παραδώσουν έγκαιρα τα γράμματα των παιδιών προς τον αγαπημένο τους Άγιο Βασίλη! Κάθε χρόνο τα ΕΛΤΑ παραλαμβάνουν χιλιάδες γράμματα μικρών και μεγάλων με τις κρυφές τους επιθυμίες για τα Χριστούγεννα.
 
Οι ευχές τους θα φτάσουν στην ώρα τους και έτσι θα λάβουν γρήγορα την απάντηση του. Αρκεί μόνο να ακολουθήσουν προσεκτικά τις οδηγίες του Άγιου Βασίλη και να φτιάξουν σωστά το γράμμα τους.
Ειδικά φέτος αναλαμβάνει ο ίδιος ο Άγιος Βασίλης να μοιραστεί μαζί σας όλα τα μυστικά του για το τέλειο γράμμα!
 
Οι οδηγίες είναι απλές :
• Γράφετε με καθαρά γράμματα
• Ξεκινήστε το γράμμα με τη φράση «Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη ….»
• Μετά γράψτε το όνομά σας και αν ήσασταν καλά παιδιά τη χρονιά που πέρασε….
• Μην ξεχάσετε να γράψετε όλες τις Χριστουγεννιάτικες επιθυμίες σας
• Γράψτε ονοματεπώνυμο και διεύθυνση στο μπροστινό μέρος του φακέλου
• Ρίξτε το γράμμα στο κόκκινο κουτί των ΕΛΤΑ (ή και στο κίτρινο)
 
Τις οδηγίες θα βρείτε και στο παρακάτω βίντεο απευθείας από τη Λαπωνία δια χειρός Άγιου Βασίλη!
Στην ειδική σελίδα που έχουν σχεδιάσει τα ΕΛΤΑ https://hohoho.elta.gr/, θα βρείτε ακόμα βίντεο και υλικό για δημιουργική απασχόληση ή παίξτε online Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια! Ένα μικρό δώρο για τα χιλιάδες γράμματα που γεμίζουν κάθε χρόνο τα γραμματοκιβώτια των Ελληνικών Ταχυδρομείων.
Σελίδα 1 από 44

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Travel4kids.gr, από αυτή τη φράση καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται.. είναι μία ιδέα που συνδυάζει το ταξίδι για όλη την οικογένεια και ιδιαίτερα τα παιδιά. Το ταξίδι που μας αρέσει πολύ… να ονειρευόμαστε προορισμούς, να ψάχνουμε μικρά tips που θα το κάνουν πιο ιδιαίτερο, να ζούμε τις νέες εμπειρίες που μας προσφέρει κάθε τόπος, να δίνουμε συμβουλές για τις κρυμμένες παραλίες και τις καλύτερες λιχουδιές, να διαβάζουμε για ταξίδια άλλων…

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Newsletter

Εγγραφείτε στα Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας!