Travel4kids Team

Travel4kids Team

Τώρα τα Παιδιά Ταξιδεύουν Δωρεάν!

Με κάθε Flex οικογενειακό εισιτήριο.

Αυτό το καλοκαίρι, ταξιδέψτε με όλη την οικογένεια, με ευελιξία και όλα όσα χρειάζεστε στις οικογενειακές σας διακοπές:

 • Δωρεάν εισιτήρια για βρέφη και παιδιά έως 12 ετών
 • 1 επιπλέον δωρεάν παραδοτέα αποσκευή έως 23 kgr για όλη την οικογένεια
 • Διπλάσια μίλια εξαργύρωσης Miles+Bonus
 • 50% έκπτωση στις θέσεις Upfront, βάσει διαθεσιμότητας
 • 50% έκπτωση στα έξοδα μεταφοράς του κατοικίδιού σας

Είναι πολύ απλό:

Μπείτε στο aegeanair.com ή olympicair.com ή στο Aegean app
Αναζητήστε τις πτήσεις που σας ενδιαφέρουν
Βεβαιωθείτε πως είστε συνδεδεμένοι με τους κωδικούς του Miles+Bonus μέλους. Εάν δεν είστε, δημιουργήστε ένα λογαριασμό για εσάς και τα μέλη της οικογένειάς σας.
Προσθέστε τον κωδικό: FAMILYDEAL στο πεδίο «εκπτωτικός κωδικός» που εμφανίζεται στην φόρμα κράτησης σας.

Εάν έχετε στη διάθεση σας Credit Voucher μπορείτε να το εξαργυρώσετε και να επωφεληθείτε της προσφοράς του δωρεάν εισιτηρίου για βρέφη και παιδιά και της έξτρα δωρεάν αποσκευής για κρατήσεις ναύλων Flex. Προσθέστε τον κωδικό του Credit Voucher στο πεδίο «εκπτωτικός κωδικός» κατά την αναζήτηση των πτήσεων αντίστοιχα. Εφόσον εξαργυρώσετε το Credit Voucher, δεν αποδίδεται η έκπτωση στις Upfront θέσεις και στη μεταφορά κατοικίδιων.
Επιλέξτε ναύλο Flex και ολοκληρώστε την κράτησή σας.

Ισχύει για κρατήσεις εισιτηρίων ναύλου Flex που θα πραγματοποιηθούν έως και 30/6 και περιλαμβάνουν τουλάχιστον έναν ενήλικα και ένα παιδί ή βρέφος.

Ισχύει για πτήσεις σε όλο το δίκτυο εσωτερικού και εξωτερικού από 1/7 έως και 6/9/2020.

Summer Camp από το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης!!

5 εβδομάδες γεμάτες δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά 5-11 ετών, πάντα με την ποιότητα του Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης!

Το καλοκαίρι ήρθε και με ταξιδιάρικη διάθεση σας περιμένουμε στο πιο καλλιτεχνικό και πρωτότυπο Camp της πόλης.

Από 29 Ιουνίου έως 31 Ιουλίου, για 5 εβδομάδες, παιδιά 5-11 ετών θα ζήσουν τη μοναδική εμπειρία ενός απολαυστικού Camp που συνδυάζει την ψυχαγωγία και την εκπαίδευση με την Τέχνη σε όλες της τις μορφές!

Φέτος για την ασφάλεια των παιδιών έχουν ληφθεί ειδικά μέτρα σύμφωνα με τις υποδείξεις του ΕΟΔΥ. Ο μέγιστος αριθμός παιδιών που θα συμμετάσχουν στο Camp, είναι 15.

Οι διακοπές του καλοκαιριού είναι η καλύτερη ευκαιρία για να φτιάξουμε μια μεγάλη παρέα και να περάσουμε όμορφα και δημιουργικά.

Στο πλήρες πρόγραμμα του Καλοκαιρινού Camp του Μουσείου Παιδικής Τέχνης τα παιδιά θα ζωγραφίσουν με αφορμή βιβλία, έργα γνωστών καλλιτεχνών, θα εμπνευστούν από τις εκθέσεις του Μουσείου, θα εκφραστούν σε θεατρικά εργαστήρια, θα ταξιδέψουν σε κόσμους μαγικούς. Και όχι μόνο!

Παιχνίδια δεξιοτήτων, μουσικοκινητική, κουκλοθέατρο, εξερευνήσεις στην Πλάκα, παιχνίδια κίνησης στον ήσυχο πεζόδρομο του Μουσείου, αλλά και δημιουργικές επισκέψεις σε γειτονικά Μουσεία, συμπληρώνουν το πιο πλούσιο και προσεγμένο camp της πόλης! Στο τέλος της μέρας, τα παιδιά επιστρέφουν σπίτι γεμάτα νέες εμπειρίες και ενθουσιασμό!

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και όλες τις δράσεις του Camp επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας:

http://www.childrensartmuseum.gr/view_event/553/kalokairino-camp-2020-asfalws
Μουσειοπαιδαγωγοί, Μουσειολόγοι και Μουσικοπαιδαγωγοί, Συγγραφείς, Ιστορικοί Τέχνης, Ηθοποιοί και Δραματοθεραπευτές, Εκπαιδευτικοί και Εικαστικοί, συμπληρώνουν ένα πλούσιο και προσεγμένο πρόγραμμα όπου κάθε μέρα εκτός σαββατοκύριακου, τα παιδιά θα επιστρέφουν σπίτι γεμάτα νέες εμπειρίες και ενθουσιασμό!

Τα μόνιμα στελέχη και οι εξωτερικοί συνεργάτες του Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης, θα προσφέρουν την απαραίτητη φροντίδα σε κάθε παιδί ξεχωριστά.

Ένα Camp με υψηλούς στόχους!
Οι βασικοί στόχοι των δραστηριοτήτων είναι η ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης, αλλά και του ομαδικού πνεύματος και φυσικά, η ενίσχυση της δημιουργικότητας, με τον μοναδικό τρόπο του Μουσείου Παιδικής Τέχνης, που εδώ και 25 χρόνια εμπνέει διαχρονικές και πανανθρώπινες αξίες στα παιδιά.

Γιατί το Summer Camp του Μουσείου Παιδικής Τέχνης;;

1. Διαφορετικές ειδικότητες + εκπαιδευμένοι camp counselors
2. Πλήρες και ισορροπημένο πρόγραμμα
3. Ιδανικό μέγεθος τμήματος
4. Δράσεις εντός & εκτός Μουσείου
5. Ασφαλής & προσεγμένος χώρος
6. Φροντίδα κάθε παιδιού ξεχωριστά
7. Καθημερινό πλούσιο πρόγραμμα (8.00-15.30) Για την διευκόλυνση κάποιων γονέων και κατόπιν συνεννόησης, υπάρχει δυνατότητα προσέλευσης και αποχώρησης σε ώρες που τους εξυπηρετούν.


________________________________________
Χ ρ ή σ ι μ ε ς π λ η ρ ο φ ο ρ ί ε ς
Κόστος συμμετοχής και εκπτώσεις:
• για μια ημέρα συμμετοχής: 25 ευρώ
• για την αγορά τουλάχιστον δύο ημερών γίνεται έκπτωση 20% και κάθε ημέρα κοστίζει 20 ευρώ
• για αδέλφια γίνεται περαιτέρω έκπτωση 10%
Όλα τα υλικά των εργαστηρίων παρέχονται από το Μουσείο.

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων:
Τ. 210 3312 621, 210 3312 750
Ωράριο λειτουργίας Γραμματείας: Τρίτη-Σάββατο 10:00-14:00

Tο Μουσείο Κοτσανά Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας ανοίγει ξανά και καλωσορίζει τους επισκέπτες του με ένα τριήμερο ξεναγήσεων στη μόνιμη συλλογή του και τις περιοδικές εκθέσεις του!

Το Μουσείο, σας προσκαλεί από την Πέμπτη 25 έως το Σάββατο 27 Ιουνίου 2020 σε ένα τριήμερο ΔΩΡΕΑΝ ξεναγήσεων αφιερωμένο στην Αρχαία Ελληνική Τεχνολογία και τον Πολιτισμό για παιδιά και ενήλικες.

- Εσείς θα αδράξετε την ευκαιρία για μια επίσκεψη στο Μουσείο;

Το πρόγραμμα του τριημέρου περιλαμβάνει: διαδραστικές ξεναγήσεις στην μόνιμη συλλογή «Αρχαία Ελλάδα – Οι Απαρχές των Τεχνολογιών» αλλά και την περιοδική έκθεση «Νίκολα Τέσλα – Ο Άνθρωπος από το Μέλλον».

Πρόγραμμα Ξεναγήσεων:

Πέμπτη 25/06 και ώρες 12:00 & 14:00

Ξενάγηση στην Περιοδική έκθεση "Νίκολα Τέσλα - 0 Άνθρωπος από το Μέλλον" | Ξενάγηση από τον Δημήτρη Γαλάνη

Παρασκευή 26/06 και ώρα 17:00

Ξενάγηση στη μόνιμη συλλογή "Αρχαία Ελλάδα - οι Απαρχές των Τεχνολογιών"| Ξενάγηση από τον Παναγιώτη Κοτσανά

Σάββατο 27/06 και ώρα 12:00

Ξενάγηση στη μόνιμη συλλογή "Αρχαία Ελλάδα - οι Απαρχές των Τεχνολογιών" | Ξενάγηση από τον Παναγιώτη Κοτσανά

Γενικές πληροφορίες και κρατήσεις:

 • Η ξενάγηση παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ
 • Το εισιτήριο εισόδου στην έκθεση επιβαρύνει τους συμμετέχοντες στην ξενάγηση
 • Διάρκεια ξενάγησης: 60 λεπτά
 • Προτείνεται τηλεφωνική προκράτηση θέσεων, καθώς οι ξεναγήσεις θα είναι ολιγομελείς
 • Ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων ανά ξενάγηση σύμφωνα με τους κανόνες διαφύλαξης της ατομικής και συλλογικής υγείας: 8 άτομα
 • Οι ξεναγήσεις πραγματοποιούνται από το «Μουσείο Κοτσανά Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας», Πινδάρου 6 & Ακαδημίας, Κολωνάκι, 10671, Αθήνα
 • Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και κρατήσεις: 211 411 0044
 • Το Μουσείο Κοτσανά Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας, με πρωταρχικό μέλημά του την υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών, τηρεί όλα τα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας που υπαγορεύουν οι αρμόδιοι φορείς.

«Μουσείο Κοτσανά Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας»
Πινδάρου 6 & Ακαδημίας,
Κολωνάκι, 10671
T.: 211 411 0044, 6907292002
Ε: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
W: www.kotsanas.com

Το Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, αφουγκραζόμενο τις ανάγκες των γονέων για δημιουργική απασχόληση των παιδιών μετά την πολύμηνη παραμονή τους στο σπίτι και την απουσία εξωσχολικών δραστηριοτήτων, σχεδιάζει summer camp για τον μήνα Ιούλιο στο πλαίσιο των θερινών του δραστηριοτήτων, προσφέροντας όπως πάντα, στους μικρούς μας φίλους ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων.

Το πρόγραμμα διαρκεί δύο εβδομάδες με δυνατότητα συμμετοχής ανά εβδομάδα και με αυστηρή τήρηση όλων των προβλεπόμενων από την πολιτεία μέτρων προστασίας.

Πληροφορίες:

• Διάρκεια: 09:00 – 15:00 (προσέλευση από τις 08:30)
• Δυνατότητα κολατσιού σε ατομικές μερίδες
• Κόστος συμμετοχής ανά εβδομάδα: 150€
• Απευθύνεται σε παιδιά 5-12 ετών

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος παρακαλούμε να αποστείλετε στην παρακάτω διεύθυνση email τον αριθμό των παιδιών και την ηλικία τους:

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το φετινό summer camp του Μουσείου «βγαίνει έξω» και επιφυλάσσει στους μικρούς «εφευρέτες» του ένα συναρπαστικό πρόγραμμα γεμάτο πρωτότυπες δραστηριότητες!

Το Μουσείο Κοτσανά ανοίγει και πάλι τις πύλες του και προσκαλεί τους μικρούς του «εφευρέτες» στην πιο δροσερή καλοκαιρινή κατασκήνωση της πόλης!

Το Μουσείο ετοιμάζει τις μουσειοσκευές του και «κατασκηνώνει» στον Εθνικό Κήπο, στο Ζάππειο και στο Λύκειο του Αριστοτέλη! Καλεσμένοι του, όλοι οι μικροί του φίλοι που ανυπομονούν να γνωρίσουν τους εμβληματικούς εφευρέτες της Αρχαιότητας και του σήμερα! Ο Αρχιμήδης, ο Πυθαγόρας, ο Κτησίβιος, ο Φίλων, ο Ήρων, και φυσικά ο ιδιοφυής Νίκολα Τέσλα θα είναι συνοδοιπόροι μας σε ένα ταξίδι γεμάτο γνώση, δημιουργία και συναρπαστικά παιχνίδια!

Παίζοντας και διασκεδάζοντας με απόλυτη ασφάλεια, παιδιά από πέντε έως δώδεκα ετών, που μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς παραμένουν στην Αθήνα, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν-παίζοντας τα σημαντικότερα τεχνολογικά επιτεύγματα του χθες και του σήμερα μέσα από πρωτότυπες εκπαιδευτικές δράσεις που θα ενεργοποιήσουν την ευρηματικότητα, τη φαντασία και τα ταλέντα των μικρών μας κατασκηνωτών.

Το φετινό summer camp υλοποιείται σε 2 δεκαήμερα με 2 διαφορετικές θεματικές ανά εβδομάδα.

 

Α’ Θεματική Εβδομάδα:

Ημέρα 1η: «Αρχαία Ελληνικά Παιχνίδια Στρατηγικής»
Τι γνωρίζετε για τα ευφυή παιχνίδια στρατηγικής των αρχαίων Ελλήνων;
Μάθετε τους «πεσσούς» και την «κυβεία». Διαγωνιστείτε στην «τριάδα» και την «εννεάδα».Ανακαλύψτε τους κανόνες στην «τηλεία» και την «πόλι». Εξασκηθείτε στο «(ο)στοµάχιον» του Αρχιµήδη µε τα 14 κοµµάτια, σε μια διασκεδαστική αναμέτρηση στην Αρχαία Ελλάδα!Κριτικός νους και φαντασία αναλαμβάνουν δράση. Ποιοι είναι οι συμπαίκτες μας; Πάμε να γνωριστούμε και να παίξουμε μαθαίνοντας!

Ημέρα 2η: «Αήρ και Ύδωρ»
Μια σταγόνα νερού μας καλεί να ανακαλύψουμε το ταξίδι της στο πέρασμα του χρόνου! Aπό το πρώτο «συντριβάνι» ...µέχρι τον πρώτο «συναγερµό» της ιστορίας! Πώς λειτουργούσε η μαγική αυτόματη κρήνη; Τι μπορεί να γυρεύει μια σταγόνα νερού στο ξυπνητήρι του Πλάτωνα; Τι έχει να μας πει για όσα είδε μέσα στην κούπα του Πυθαγόρα; Πώς άραγε να κυλούσε μέσα από το υδραυλικό ρολόι του Κτησιβίου; Έτοιμοι να τη συναντήσετε και να ανακαλύψετε τη διαδρομή της;

Ημέρα 3η: «’21 Επαναστατικές Στρατηγικές»
Από την κρυπτογραφία και τις φρυκτωρίες της Αρχαιότητας μέχρι το καριοφίλι και τα πολεμικά πλοία της Επανάστασης, οι μικροί κατασκηνωτές θα ανακαλύψουν ομοιότητες και διαφορές, ξεδιπλώνοντας το κουβάρι της ιστορίας της χώρας τους από την αρχαιότητα μέχρι το σήμερα!

Ημέρα 4η: «Μηχανισμός των Αντικυθήρων»
Άραγε μπορούμε να κάνουμε πράξεις πιο γρήγορα από μια αριθμομηχανή; Ο ελληνικός άβακας αναλαμβάνει να μας προπονήσει και να μας εκπαιδεύσει για ακόμη πιο σπουδαίους υπολογισμούς! Οι νεαροί κατασκηνωτές μας, ανακαλύπτουν τα μυστικά της καρδιάς του Μηχανισμού των Αντικυθήρων...του πρώτου Υπολογιστή της ιστορίας!

Ημέρα 5η: «Μελωδίες της αρχαιότητας»
Έφτασε η ώρα οι μικροί εφευρέτες να λάβουν δράση! Είμαστε έτοιμοι να γιορτάσουμε ανακαλύπτοντας μελωδίες από την αρχαιότητα; Η περίφημη ύδραυλις του Κτησιβίου και η ομηρική φόρμιγγα συναντούν τη λύρα του Ερμή και τον ελικώνα του Πυθαγόρα, χαρίζοντάς μας έμπνευση για να δημιουργήσουμε τα δικά μας μουσικά όργανα!

Β’ Θεματική Εβδομάδα:

Ημέρα 6η: «Κύματα»
Μπορούμε να δημιουργήσουμε κύματα μέσα στο μουσείο; Μπορεί ο ηλεκτρισμός να ταξιδέψει με κύματα & να καλύψει αποστάσεις χωρίς καλώδια; Τα αρχαία ελληνικά μουσικά όργανα δίνουν τη σκυτάλη σε έναν από τους σπουδαιότερους εφευρέτες του 20ου αιώνα. Ο Νίκολα Τέσλα – Ο Άνθρωπος από το Μέλλον, καλεί τους μικρούς μας κατασκηνωτές να τον γνωρίσουν και να προσπαθήσουν μαζί να συνδέσουν τα κύματα του ήχου με αυτά του ηλεκτρισμού!

Ημέρα 7η: «ΝΕΟΝ ζωγράφοι»
Ένας «ζωντανός» πίνακας που φωσφορίζει στο σκοτάδι! Γίνεται; Έμπνευση και φαντασία με τη βοήθεια της φυσικής οδηγούν το πινέλο μας και ηλεκτρίζουν την καλλιτεχνική πλευρά των μικρών μας εφευρετών. Μην χάνεις χρόνο! Διάλεξε τα χρώματά σου, πιάσε το πινέλο σου...... και ξεκινάμε!

Ημέρα 8η: «Εφευρέτες «έτη φωτός» μπροστά
Οι πρωτοποριακές εφευρέσεις του Νίκολα Τέσλα μάς εμπνέουν να ανακαλύψουμε τα μυστικά του φωτός και του ηλεκτρισμού. Ένα άλμα στο χρόνο θα μας φέρει στη σύγχρονη εποχή για να πειραματιστούμε με τα υλικά φωτισμού, να μελετήσουμε το λευκό φως και να δημιουργήσουμε χρωματιστό φως μέσα από τις δικές μας εφευρέσεις!

Ημέρα 9η: «Πηνίο DIY»
Αφού ανακαλύψαμε τα μυστικά του ηλεκτρισμού, πειραματιστήκαμε με το φως και δημιουργήσαμε τα δικά μας «ηλεκτροφόρα» γλυπτά, είμαστε έτοιμοι για τη μεγάλη στιγμή! Έτοιμοι να φτιάξουμε το δικό μας πηνίο! Άραγε πώς θα είναι οι σπινθήρες του; Μια δοκιμή θα μας πείσει!

Ημέρα 10η: «Συμπόσιο»
Ώρα για τη μεγάλη γιορτή! Επιστροφή στις τεχνολογίες αιχμής της αρχαιότητας! Ένα ρομπότ θα μας σερβίρει αυτόματα τον χυμό της αρεσκείας μας και το ποτήρι μας δε θα χάσει ούτε στάλα! Μια ευφυής οινοχόη ακούει το παράγγελμά μας, η ύδραυλις του Κτησιβίου παίζει το αρχαιότερο πλήρως σωζόμενο τραγούδι σε μια μελωδία που θα μας ταξιδέψει πίσω στο χρόνο, ενώ ένα κινητό θέατρο περνά μπροστά από τα μάτια μας! Μπορείτε να φανταστείτε τι άλλο θα συμβεί;

Ημερομηνίες:
Α’ Δεκαήμερο: 29/6 - 10/7/2020
Β’ Δεκαήμερο: 13/7 – 24/7/2020

Ημερήσιο πρόγραμμα:

08:30 – 09:00 Άφιξη στο Μουσείο Κοτσανά
09:00 – 11:00 Πρόγραμμα οργανωμένων δραστηριοτήτων στις ομάδες
11:00 - 11:30 Κολατσιό
11:30 – 11:45 Πρόγραμμα οργανωμένων δραστηριοτήτων στις ομάδες
12:45 – 13:00 Αναχώρηση
13:00 – 15:30 Απογευματινή ζώνη φύλαξης (κατ’ επιλογή)

Κόστος προγράμματος
160 ευρώ/δεκαήμερο πρόγραμμα 9:00-13:00
(δυνατότητα φύλαξης μέχρι τις 15:30)

90 ευρώ/πενθήμερο πρόγραμμα 9:00-13:00
(δυνατότητα φύλαξης μέχρι τις 15:30)

Έκπτωση 15 % στο δεύτερο παιδί της οικογένειας.

Έκπτωση 10% για κάθε επιπλέον του ενός δεκαημέρου.

Γενικές πληροφορίες και κρατήσεις

Η έγκαιρη κράτηση θέσεων είναι απαραίτητη, καθώς τα τμήματα είναι ολιγομελή.
Ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων ανά πρόγραμμα: 8 άτομα.
Το Summer Camp πραγματοποιείται από το «Μουσείο Κοτσανά Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας», Πινδάρου 6 & Ακαδημίας, Κολωνάκι, 10671, Αθήνα.
Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και κρατήσεις: 211 411 0044.
Το Μουσείο Κοτσανά Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας, με πρωταρχικό μέλημά του την υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών, τηρεί όλα τα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας που υπαγορεύουν οι αρμόδιοι φορείς.

«Μουσείο Κοτσανά Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας»
Πινδάρου 6 & Ακαδημίας,
Κολωνάκι, 10671
T.: 211 411 0044, 6907292002
Ε: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
W: www.kotsanas.com

Με αφορμή τις δύο πρόσφατες ιδιαίτερα ανησυχητικές εξαφανίσεις των 10χρονων κοριτσιών, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δημιούργησε μία εκπομπή σχετική με το φαινόμενο των Εξαφανίσεων.

Με εμπειρία πολλών χρόνων στον τομέα των εξαφανίσεων οι ψυχολόγοι του Οργανισμού περιγράφουν το φαινόμενο και δίνουν απαντήσεις στις πιο έντονες ανησυχίες και σε κρίσιμα ερωτήματα γονέων.

Επίσης, παρέχει πρακτικές συμβουλές που μπορούν να εφαρμόσουν όλοι οι γονείς για την πρόληψη του φαινομένου όπως οι φυγές εφήβων αλλά και την άμεση αντιμετώπιση ανησυχητικών εξαφανίσεων μικρών παιδιών.

Τέλος, έμφαση δίνεται στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000 (24 ώρες καθημερινά, δωρεάν και ανώνυμα) η οποία στελεχώνεται από ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς με σκοπό την ενημέρωση, συμβουλευτική υποστήριξη και την αντιμετώπιση οποιασδήποτε περιστατικού εξαφάνισης Παιδιού.

Δείτε τη σχετική εκπομπή στο παρακάτω link:

Οι βόλτες στην πόλη και την παραλία έχουν ξεκινήσει και πάλι, με το χάδι του καλοκαιρινού ήλιου να μας συντροφεύει!

Ο ήλιος, όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι υγεία!! και ειδικά στη χώρα μας είναι κρίμα να στερούμε τα παιδιά μας από το ευεργέτημα της επαφής με τον ήλιο!

Γνωρίζουμε όμως πώς να απολαμβάνουμε με ασφάλεια το ζεστό καλοκαιρινό ήλιο;

Προστατευουμε σωστά το ευαίσθητο και ευάλωτο στην ηλιακή ακτινοβολία, νηπιακό, βρεφικό και παιδικό δέρμα;

Δείτε τι πρέπει να προσέχουμε πριν βγούμε με τα παιδιά στον ήλιο!!

 • Η επαφή μας με τον ήλιο θα πρέπει να γίνεται πρωινές ή απογευματινές ώρες, όχι μεσημέρι
 • Δε βγάζουμε τα παιδιά ποτέ γυμνά στον ήλιο.
 • Φοράμε στα παιδιά πάντα ελαφρυά ανοιχτόχρωμα ρούχα, καπέλο, γυαλιά ηλίου και φυσικά αντηλιακό!!
 • Η αγορά του αντηλιακού πρέπει να γίνεται από φαρμακείο σύμφωνα με προϋποθέσεις που προβλέπονται βάσει διεθνών οδηγιών.
 • Θα πρέπει να έχει ημερομηνία λήξης και να μη χρησιμοποιούμε προιόντα προηγούμενης χρονιάς διότι τα φίλτρα προστασίας ίσως έχουν αλλοιωθεί
 • Θα πρέπει να έχει κάλυψη από τις ακτίνες UVA & UVB.
 • Να φυλάσσεται σε ξηρό και δρόσερο μέρος.

Ποιο αντηλιακό να επιλέξουμε όμως, ποιο είναι το πιο κατάλληλο για την ηλικία του παιδιού και τις ανάγκες μας για προστασία;

Η FREZYDERM εξακολουθεί να αποτελεί τον πιο πολύτιμο σύμμαχο των μικρών μας φίλων κάτω από τον ήλιο, παρέχοντάς τους τη μεγαλύτερη ασπίδα προστασίας ενάντια στις βλαβερές του επιδράσεις, μέσα από την πλούσια σε επιλογές βρεφική και παιδική αντηλιακή σειρά SUN CARE.

Δείτε τα βασικά χαρακτηριστικά του κάθε προϊόντος και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα!

Baby Sun Care SPF 25

 

Αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος για βρέφη, μόνο με φυσικά φίλτρα. Έχει σύνθεση εμπλουτισμένη με Βιταμίνη Ε και Πανθενόλη και είναι ειδικά σχεδιασμένη για να σέβεται τη φυσιολογία του ευαίσθητου βρεφικού δέρματος. Παράλληλα, θωρακίζει το DNA των κυττάρων του δέρματος και παρέχει προστασία από τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες, όπως ο ήλιος και η ατμοσφαιρική ρύπανση.  

Είναι ανθεκτικό στο νερό και είναι ιδανικό για βρέφη και παιδιά, καθώς και για άτομα με ατοπική προδιάθεση ή/και δυσανεκτικά στα οργανικά φίλτρα.

Κατάλληλο για:

 • Βρέφη 
 • Άτομα με ατοπική προδιάθεση
 • Άτομα δυνανεκτικά στα οργανικά φίλτρα

Infant Sun Care SPF 50+

 

Αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος για νήπια, που προσφέρει αποτελεσματική πολύ υψηλή ηλιοπροστασία μόνο με φυσικά φίλτρα.

Δημιουργεί ένα φιλμ προστασίας με γαλάζιο φυτικό χρώμα, που υποδεικνύει την ακριβή περιοχή εφαρμογής.

Παράλληλα, η εμπλουτισμένη του σύνθεση με χαμομήλι, προστατεύει από την αφυδάτωση και τους ερεθισμούς.

Απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει λευκή ή γαλάζια χροιά.

Χωρίς άρωμα

Κατάλληλο για:

 • Νήπια

Kids Sun Care SPF 50+

 

Αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος, που παρέχει πολύ υψηλή προστασία.

Iδανικό για παιδιά.

Eξασφαλίζει παρατεταμένη και σταθερή αντηλιακή προστασία και μακρά παραμονή στο δέρμα κατά τη διάρκεια μίας ηλιόλουστης μέρας στη θάλασσα και στην παραλία, ή της βόλτας στο πάρκο, στην παιδική χαρά και όταν το παιχνίδι έξω δεν σταματά.

(τώρα με δώρο επιπλέον ποσότητα 25ml) (!!)

Χωρίς άρωμα

Κατάλληλο για:

 • Παιδιά
 • Φωτοευαίσθητα δέρματα
 • Δέρματα με ερυθήματα

Kids Sun + Nip SPF 50+

 

Αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος, ανθεκτικό στο νερό.

Είναι ιδανικό για παιδιά και εξασφαλίζει παρατεταμένη και σταθερή αντιηλιακή προστασία, θωρακίζει το DNA του δέρματος και προστατεύει από τη φωτοανοσοκαταστολή και τους περιβαντολλογικούς ρύπους.

Παράλληλα, χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία Insect Guard, προσφέρει αποτελεσματική προστασία από τις επιθέσεις εντόμων παραλίας.
(τώρα με δώρο επιπλέον ποσότητα 25ml) (!!)

Κατάλληλο για:

 • Παιδιά
 • Φωτοευαίσθητα δέρματα

Kids Sun Care Wet Skin Spray SPF 50+

 

Χωρίς οινόπνευμα, χρώμα και parabens

Παιδικό αντηλιακό spray πολύ υψηλής προστασίας που ψεκάζεται απευθείας και σε βρεγμένο δέρμα.

Δεν απαιτείται σκούπισμα της επιδερμίδας πριν την εφαρμογή και έτσι δεν χρειάζεται να διακόπτεται το παιχνίδι ή η αθλητική δραστηριότητα των παιδιών στη θάλασσα και την παραλία.

Έχει στοχευμένο ψεκασμό για εύκολη εφαρμογή ακόμα και σε συνθήκες ισχυρού ανέμου.

Με λεπτόρρευστη, διάφανη, υγρή σύνθεση που δεν αφήνει λευκά ίχνη.

Κατάλληλο για:

 • Παιδιά
 • Φωτοευαίσθητα δέρματα

Sea Side Dry Mist SPF 50+

Αντηλιακό ξηρό λάδι σε μορφή mist που προσφέρει πολύ υψηλή προστασία.

Έχει λεπτόρρευστη υφή που απλώνεται πολύ εύκολα και χάρη στη Wet Skin Formula είναι ιδανικό για εφαρμογή και σε βρεγμένο δέρμα, χωρίς να χρειάζεται να προηγηθεί σκούπισμα, ενώ η πρακτική βαλβίδα του προσφέρει ομοιόμορφο συνεχή ψεκασμό, για άριστη εφαρμογή.

Προστατεύει από τη φωτογήρανση και τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από την UVR ακτινοβολία και καλύπτει τις ανάγκες πολύ υψηλής ηλιοπροστασίας όλης της οικογένειας, ενώ είναι ιδανικό για παιδιά και εφήβους.

Σε καινοτόμο airless συσκευασία.

Κατάλληλο για:

 • Παιδιά, εφήβους, ενήλικες
 • Ανοικτούς φωτότυπους και φωτοευαίσθητο δέρμα
 • Προστασία από την φωτογήρανση

 ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟΥ by Frezyderm:

Καλύπτουμε ομοιόμορφα με το αντηλιακό ακόμα και τα δύσκολα σημεία, όπως αυτιά, μέτωπο, μύτη, πέλματα και πίσω από τα γόνατα. Εφαρμόζουμε το αντηλιακό σε στεγνό δέρμα 20 - 30 λεπτά πριν από την έκθεση στον ήλιο και το ανανεώνουμε ανά 1 ώρα, ακόμη και στην επιφάνεια του δέρματος που καλύπτεται από το μπλουζάκι και οπωσδήποτε μετά το κολύμπι ή το σκούπισμα με την πετσέτα.

Keep it going!

Η Frezyderm συνεχίζει και αυτό το καλοκαίρι με SUN CARE και διαδίδει το μήνυμα #KeepItSafe για ηλιοπροστασία με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.
Περισσότερες πληροφορίες στο keepitsafe.gr

 

 

Οι Ευρωπαϊκοί προορισμοί έχουν ξεκινήσει σταδιακά να ανοίγουν τα σύνορά τους και να ελευθερώνουν τις αεροπορικές μετακινήσεις. Ποια είναι όμως τα ασφαλέστερα μέρη για να ταξιδέψουμε το φετινό καλοκαίρι;

 

Ο έγκυρος ταξιδιωτικός οργανισμός European Best Destinations δημοσίευσε και μας παρουσιάζει λίστα με τους πιο ασφαλείς προορισμούς στην Ευρώπη. Η επιλογή των προορισμών καθορίστηκε σύμφωνα με τα κρούσματα που παρουσιάστηκαν στην κάθε χώρα (ορισμένες φορές 600 φορές λιγότερες περιπτώσεις), τα πρωτόκολλα υγιεινής που υιοθετήθηκαν από ξενοδοχεία, εστιατόρια και καταστήματα. Επίσης μέσα στους παράγοντες που διαμόρφωσαν τη λίστα περιλαμβάνονται η διαθεσιμότητα σε μάσκες προστασίας, η κοινωνική απόσταση και η δυνατότητα νοσοκομειακής περίθαλψης της κάθε περιοχής.

(Μπατούμι, Γεωργία)

 

Ο European Best Destinations δεν παραλείπει να μας υπενθυμίζει πως σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να παραλείπουμε να τηρούμε τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής, να φοράμε μάσκα όσο συχνότερα γίνεται και να αποφεύγουμε τα ταξίδια εάν ανήκουμε σε ευπαθείς ομάδες (άτομα άνω των 70, άτομα υπέρβαρα ή με αναπνευστικά προβλήματα, άτομα με χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα).

Επίσης, μην ξεχνάτε να ενημερώνεστε για τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς κάθε χώρας, που ανανεώνονται συνεχώς.

 

(Μποχίντζ, Σλοβενία)

 

Σας παρουσιάζουμε παρακάτω τις φετινές προτάσεις του European Best Destinations για τα πιο ασφαλή μέρη στην Ευρώπη. Δύο ελληνικοί προορισμοί περιλαμβάνονται στη λίστα!

1. Τιφλίδα (Γεωργία)
2. Κέρκυρα (Ελλάδα)
3. Καβτατ (Κροατία)
4. Μαδέρα (Πορτογαλία)
5. Αζόρες (Πορτογαλία)
6. Πρέβεζα (Ελλάδα)
7. Οράντεα (Ρουμανία)
8. Alentejo (Πορτογαλία)
9. Μπατούμι (Γεωργία)
10. Ζάγκρεμπ (Κροατία)
11. Αλγκάβρε (Πορτογαλία)
12. Σιμπίου (Ρουμανία)
13. Κότορ (Μαυροβούνιο)
14. Ριέκα (Κροατία)
15. Βαρσοβία (Πολωνία)
16. Βιέννη (Αυστρία)
17. Μποχίντζ (Σλοβενία)
18. Μάλτα
19. Γκντανσκ (Πολωνία)
20. Βίλνιους (Λιθουανία)
21. Ρίγα (Λετονία)
22. Τάιγκα (Φινλανδία)

(Τάιγκα, Φινλανδία)

Καλοκαίρι στη Νάξο!

Νάξος... βρίσκεται στην καρδιά των Κυκλάδων και είναι το μεγαλύτερο νησί σε μέγεθος ενώ αποτελεί από μόνο του ένα πολύπτυχο επιλογών δράσεων και απολαύσεων για όλη την οικογένεια.

Η ολόλευκη Χώρα της Νάξου υποδέχεται τους χιλιάδες ταξιδιώτες που φτάνουν στο νησί.

Στην είσοδο του λιμανιού συναντάμε το νησάκι των Παλατιών και το διασημότερο αξιοθέατο του νησιού, την Πορτάρα, τη μαρμάρινη πύλη ενός ημιτελούς ναού αφιερωμένου στον Απόλλωνα. Στο νησάκι αυτό ο θρύλος λέει ότι ο Θησέας εγκατέλειψε την Αριάδνη

Η Χώρα, πρωτεύουσα του νησιού, έχει όλα τα χαρακτηριστικά κυκλαδίτικα στοιχεία.

Η καρδιά της πόλης χτυπά στην Παλιά Χώρα, την καστροπολιτεία με τα καλντερίμια και τα σπίτια με βενετσιάνικα οικόσημα και το ενετικό κάστρο.

Μέσα στο κάστρο βρίσκεται και το Αρχαιολογικό Μουσείο με πλούσια ευρήματα από τους Νεότερους Νεολιθικούς μέχρι τους Παλαιοχριστιανικούς Χρόνους, ενώ την παράσταση κλέβει η εξαιρετική συλλογή των κυκλαδικών ειδωλίων.

Τα αρχαία μνημεία και τα μεσαιωνικά κάστρα της Νάξου είναι το ιδανικό μαγικό σκηνικό που μπορεί να εξάψει τη φαντασία των παιδιών.


Τα παιδιά σχολικής ηλικίας, αλλά και οι μεγάλοι που τα συνοδεύουν, εντυπωσιάζονται από τους μύθους και τους θρύλους του νησιού.

Ιδανική για τους μικρούς μας φίλους είναι η οικογενειακή ατμόσφαιρα και η ασφάλεια που παρέχει το νησί, με τις παραλίες του, που βαθαίνουν πολύ ομαλά και έχουν πεντακάθαρα κρυστάλλινα νερά. Στις παραλίες με τη χρυσή άμμο τα παιδιά μπορούν να παίξουν, να τρέξουν άφοβα, να μαζέψουν κοχύλια και να φτιάξουν κάστρα με τα κουβαδάκια τους.

 

 

10 πράγματα (δραστηριότητες) να κάνετε και να κάνουν τα παιδιά στη Νάξο !!!

1. Κολυμπήστε, παίξτε και φτιάξτε κάστρα στην άμμο
2. Κάνετε μαθήματα windsurfing ή kitesurfing (για εφήβους και γονείς) με έμπειρους επαγγελματίες
 (!!)Σημείωση: Kite surfing απαγορεύεται στην παραλία του Αγίου Γεωργίου και στη Λαγκούνα (λιμνοθάλασσα) του Αγίου Γεωργίου λόγω της κοντινής απόστασης του αεροδρομίου από την παραλία.


3. Κάνετε μαθήματα ιππασίας
4. Μάθετε για τους μύθους και τους θρύλους που κρύβει το νησί, περιηγηθείτε στις αρχαιολογικές τοποθεσίες του, όπως στον Ναό του Απόλλωνα, στον Ναό της Δήμητρας, στους Κούρους των Μελάνων.
5. Ρωτήστε τους επαγγελματίες που νοικιάζουν ποδήλατα ή που πραγματοποιούν εκδρομές για μονοπάτια πεζοπορίας ή mountain bike.


6. Επισκεφθείτε το Γεωλογικό Μουσείο στην Απείρανθο (!!)

7. Δείτε μια από τις πολλές θεατρικές παραστάσεις που παίζονται στο νησί το καλοκαίρι. Πολλές από αυτές απευθύνονται ειδικά στα παιδιά.
8. Κάνετε μαθήματα κολύμβησης και ιστιοπλοΐας για παιδιά.

9. Ανακαλύψτε τα θερινά πολιτιστικά εργαστήρια για παιδιά (μουσικής και λαογραφικής τέχνης και άλλα που διοργανώνονται κάθε καλοκαίρι).

10. Και φυσικά επισκεφθεί το aqua fun water park. (Ειδικά φέτος το καλοκαίρι, επικοινωνήστε μαζί τους για να ενημερωθεί αν και πως λειτουργεί).

Η Νάξος προσφέρεται και για τους ιστιοπλόους, καθώς διαθέτει τεράστια ακτογραμμή με όμορφους, απάνεμους όρμους, ενώ στο λιμάνι υπάρχουν όλες οι εξυπηρετήσεις για το σκάφος σας.


Και αυτή είναι μόνο η αρχή...!! αφού η Νάξος συνδυάζει και την απόδραση σε άλλα 4 μικρά νησιά. Τις μικρές Κυκλάδες όπως λέγονται.. Η Ηρακλειά, η Σχοινούσα, τα Κουφονησια και η Δουνούσα τα οποία προσφέρουν μια πιο «συμπυκνωμένη» εμπειρία διακοπών (!!) χαρίζοντας την πολυτέλεια της ηρεμίας χωρίς να λείπουν ευκαιρίες για μια ανάσα περιπέτειας και ένα διάλειμμα από τις ανέμελες ώρες στην παράλια.

Αν είστε της πεζοπορίας μπορείτε να ακολουθήσετε τα σηματοδοτημένα μονοπάτια προς κάθε γωνιά του νησιού (Χώρα-Μέλανες-Χαλκί, Χαλκί-Δανακός-Απείρανθος, Σκαδό-Απόλλωνας κ.α.).


Ανυπέρβλητης ομορφιάς η διαδρομή από την Απείρανθο προς την παραλία Μουτσούνα διαμέσου των παλαιών σμυριδωρυχείων, ονειρικές εικόνες και μοναδικά τοπία σας συντροφεύουν κατά την πορεία σας προς τη θάλασσα.

Επιπλέον, το ψηλότερο βουνό των Κυκλάδων, ο Ζας (υψ. 1004 μ.), και το Φανάρι (υψ. 908 μ.) προσφέρουν στους φίλους της ορειβασίας και βουνού ξεχωριστές συγκινήσεις. Ανεβαίνοντας στο Ζα επιβάλλεται μια στάση στο ομώνυμο σπήλαιο, σε υψόμετρο 628 μ., με τους εντυπωσιακούς σταλαγμίτες, τόπο λατρείας του Δία κατά τους αρχαίους χρόνους.

Σημεία αναφοράς κατά την περιδιάβαση στο νησί τα πανέμορφα παραδοσιακά χωριά της Νάξου: η υπέροχη Απείρανθος, απείραχτη μέσα στο χρόνο, με μακρά πνευματική και καλλιτεχνική παράδοση (πέντε μουσεία!!!)

Σε απόσταση αναπνοής η Παναγία Δροσιανή (του 7ου αι.) από τις πιο όμορφες εκκλησιές στην Ελλάδα (!!!)

Το γραφικότατο ορεινό χωριό Φιλότι, χτισμένο στην πλαγιά του όρους Ζα, σε υψόμετρο 400 μ.


Πολύ κοντά βρίσκεται η Παναγία Πρωτόθρονη (9ος -10ος αι.), η μεγαλύτερη βυζαντινή εκκλησία της Νάξου, με εξαιρετικές τοιχογραφίες.

Η τοιχογραφία που απεικονίζει την Παναγία με τη ρόκα στο χέρι (Ευαγγελισμός της Θεοτόκου), στην κόγχη του ιερού, θεωρείται μοναδική στα Βαλκάνια (!!!)

Σύμφωνα με την παράδοση ονομάζεται Πρωτόθρονη γιατί είναι η πρώτη εκκλησία που κτίστηκε στη Νάξο, ενώ αποδεδειγμένα λειτουργεί αδιάλειπτα από το 1052 μ.Χ. (!!)


Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε το χωριό Σαγκρί, το οποίο έχει τους βενετσιάνικους πύργους και τους παραδοσιακούς ανεμόμυλους. Ο κάμπος του Κάτω Σαγκρίου αποκαλείται και «Μικρός Μυστράς» λόγω του μεγάλου αριθμού των βυζαντινών ναών, με σημαντικότερο τον Άγιο Μάμα (9ος αι.).

Σε μικρή απόσταση από το Σαγκρί βρίσκεται το ιερό της Δήμητρας και του Απόλλωνα (στο ύψωμα Γύρουλα), εξολοκλήρου κατασκευασμένο από λευκό μάρμαρο, του 6ου αι. π.Χ. (!!!)

Ενετικοι πύργοι, μάρτυρες της ενετικής παρουσίας στο νησί, Αναφέρουμε ενδεικτικά τους σημαντικότερους από αυτούς, τους οποίους και αξίζει να εξερευνήσετε: Πύργος Μπαζαίου στο Σαγκρί, Πύργος Κρίσπι-Γλέζου στη Χώρα, Πύργος Μπελώνια στο Γαλανάδο, Πύργος Ντελα Ρόκα-Μπαρότσι στη Χώρα κ.α.

Νησί με έντονη πολιτιστική κίνηση, η Νάξος διακρίνεται για το πλήθος των εναλλακτικών που προσφέρει: παραδοσιακά πανηγύρια και πολιτιστικά δρώμενα εκ των οποίων ξεχωρίζουν το Φεστιβάλ Νάξου στον Πύργο Μπαζαίου, διοργάνωση με διεθνή απήχηση, και τα Διονύσια, πολιτιστικές εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου υπό την αιγίδα του δήμου Νάξου που εξελίσσονται καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και κλείνουν πανηγυρικά το Σεπτέμβριο με τη Γιορτή του Κρασιού και τη Γιορτή του Ψαρά. (Για το φετινό καλοκαίρι, είναι προτιμότερο να ρωτήσετε τι ισχύει για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις).

Και φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν τα ναξιώτικα προϊόντα από το αφιέρωμα μας μιας και έχουν κατακτήσει τη δική τους θέση στην ελληνική κουζίνα. Τι να πρωτοαναφέρει κανείς! Τα εξαίρετα τυριά, το ελαιόλαδο, την περίφημη πατάτα Νάξου, τα γλυκά του κουταλιού και τα διάσημα τοπικά λικέρ και το ναξιώτικο κρασι.

Πως μπορούμε να φτάσουμε στη Ναξο...

Από Αθήνα προς Νάξο με αεροπλάνο:
Από Αθήνα προς Νάξο με πλοίο μέσω Πειραιά

Από Αθήνα προς Νάξο με πλοίο μέσω Ραφηνας
Προς/από τα νησιά των Μικρών Κυκλάδων

Aπό Σαντορίνη
Από Μύκονο:
Από Κρήτη

Από Πάτμο, Ικαρία, Σάμο, Χίο, Μυτιλήνη, Λίμνο, Καβάλα.

(!!) Oι παραπανω πληροφορίες μπορεί να αλλάξουν. Παρακαλούμε να επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή με τις εταιρείες αεροπορικών ή ακτοπλοϊκών γραμμών για συγκεκριμένες πληροφορίες και δρομολόγια(!!)

Χρόνια πολλά μπαμπά!!

Χρόνια πολλά μπαμπά!!!.. από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Η γιορτή του πατέρα πλησιάζει.

Μια ξεχωριστή ημέρα του χρόνου αφιερωμένη στο πρόσωπο εκείνο που μας προσφέρει την αγάπη του, την προστασία και τη φροντίδα που όλοι μας χρειαζόμαστε.

Στις 21 Ιουνίου ας τιμήσουμε τον πατέρα, αλλά και τον παππού ή τον προπάππου δείχνοντας την αγάπη μας με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Μέσα στις ιδιαιτέρες συνθήκες που συνεχίζουμε να βιώνουμε «To Χαμόγελο του Παιδιού» μας καλεί να στείλουμε στους αγαπημένους μας μπαμπάδες, από όπου κι αν βρισκόμαστε, ένα «σ’ αγαπώ» με ένα απλό, αλλά όμορφο τρόπο, μέσα από το e-shop του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Στηρίζουμε το έργο του οργανισμού στέλνοντας ηλεκτρονικά, μέσα από το e-shop μας, την ηλεκτρονική κάρτα που θα επιλέξουμε και εκτός από αυτό, μπορούμε να βρούμε, κομψά ρολόγια και στυλό, μπρελόκ και χειροποίητα μπεγλέρια, τα οποία αποτελούν μια ακόμα επιλογή μας.

Η όποια συνεισφορά μας στις δράσεις του οργανισμού - Κακοποιημένα παιδιά, Παιδιά με σοβαρά προβλήματα υγείας ή Οικογένειες με σοβαρά οικονομικά προβλήματα - είναι σπουδαία. Βοηθά το "Χαμόγελο" να συνεχίσει.

Επισκεφτείτε το e-shop και επιλέξτε την κάρτα ή το δώρο που σας εκφράζει.

Με αυτή μας τη χειρονομία θα κάνουμε ευτυχισμένο το μπαμπά σας, αλλά και τα παιδιά και τις οικογένειες που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Πληροφορίες:

E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τ: 211 8008450, 210 7647760

Σελίδα 1 από 39

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Travel4kids.gr, από αυτή τη φράση καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται.. είναι μία ιδέα που συνδυάζει το ταξίδι για όλη την οικογένεια και ιδιαίτερα τα παιδιά. Το ταξίδι που μας αρέσει πολύ… να ονειρευόμαστε προορισμούς, να ψάχνουμε μικρά tips που θα το κάνουν πιο ιδιαίτερο, να ζούμε τις νέες εμπειρίες που μας προσφέρει κάθε τόπος, να δίνουμε συμβουλές για τις κρυμμένες παραλίες και τις καλύτερες λιχουδιές, να διαβάζουμε για ταξίδια άλλων…

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Newsletter

Εγγραφείτε στα Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας!