Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με παιδιά - Θεατρικό - Μουσικό Παιχνίδι στο ΚΠΙΣΝ

Τι ψάχνουν άραγε μια χελώνα κι ένα σκουλήκι στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος; 

Τι μπορούν να κάνουν για να βοηθήσουν τον φίλο τους το σαλιγκάρι; 
 
Ένα μουσικοθεατρικό εργαστήρι, βασισμένο κάθε φορά σε μια διαφορετική ιστορία, με πρωταγωνιστές τα μικρά ζώα που κατοικούν στον φθινοπωρινό Μεσογειακό Κήπο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος

stavros-niarxos-paidia.jpg
Ιστορίες για τη φύση και τη φιλία, δίνουν στα παιδιά αφορμή να αναγνωρίσουν, παίζοντας, τα φυτά του Μεσογειακού Κήπου και να ανακαλύψουν τα μυστικά του. Παρατηρούν τα χαρακτηριστικά των ζώων που ζουν μέσα σε αυτόν, ενώ παράλληλα έρχονται σε επαφή με την αξία της φιλίας και της αλληλοβοήθειας. Καθώς οι ιστορίες ξεδιπλώνονται, παιδιά και γονείς συμμετέχουν ενεργά, μέσα από μουσικά και θεατρικά παιχνίδια καθώς και σε μια αυτοσχέδια ορχήστρα που συγκροτείται από μικρά κρουστά.  

Σχεδιασμός-Υλοποίηση: 
Σπυριδούλα Χρόνη, νηπιαγωγός-μουσικοπαιδαγωγός
Γιάννης Ψαριώτης, μουσικός- μουσικοπαιδαγωγός

 • Κυριακή 11 & 25/10 
  10.30-11.30 & 12.00-13.00
 • ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΣ ΚΗΠΟΣ
 • Για παιδιά 2-4 ετών και τους/τις συνοδούς τους  
  Έως 10 παιδιά και 10 συνοδοί ανά ώρα
  Ελεύθερη είσοδος με ηλεκτρονική προεγγραφή

Οι προεγγραφές ανοίγουν την Πέμπτη 15/10 στις 12.00 για το εργαστήρι στις 25/10.

Πληροφορίες για την ασφάλεια των συμμετεχόντων:

 • Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική για τους συμμετέχοντες με εξαίρεση: α) τα άτομα για τα οποία η χρήση μάσκας δεν ενδείκνυται για ιατρικούς λόγους που  αποδεικνύονται με τα κατάλληλα έγγραφα, όπως λόγω αναπνευστικών προβλημάτων και β) τα παιδιά ηλικίας κάτω των τριών (3) ετών.
 • Οι συμμετέχοντες/ουσες συστήνεται να χρησιμοποιούν αντισηπτικό και να τηρούν τις αποστάσεις με βάση τις οδηγίες και τη σήμανση.
 • Η απόρριψη ΜΑΠ μιας χρήσεως (γάντια, μάσκα, κλπ.) θα πρέπει να γίνεται αμέσως μετά τη χρήση τους στους κίτρινους κάδους.
 • Η χρήση αντικειμένων κοινής χρήσεως (μολύβια, στυλό, χαρτιά, βιβλία, κλπ.) θα πρέπει να αποφεύγεται.

Λόγω των μέτρων για τη δημόσια υγεία ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές είτε σε σχέση με τη διεξαγωγή της εκδήλωσης είτε σε σχέση με τον αριθμό συμμετοχών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Travel4kids.gr, από αυτή τη φράση καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται.. είναι μία ιδέα που συνδυάζει το ταξίδι για όλη την οικογένεια και ιδιαίτερα τα παιδιά. Το ταξίδι που μας αρέσει πολύ… να ονειρευόμαστε προορισμούς, να ψάχνουμε μικρά tips που θα το κάνουν πιο ιδιαίτερο, να ζούμε τις νέες εμπειρίες που μας προσφέρει κάθε τόπος, να δίνουμε συμβουλές για τις κρυμμένες παραλίες και τις καλύτερες λιχουδιές, να διαβάζουμε για ταξίδια άλλων…

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Newsletter

Εγγραφείτε στα Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας!