Ντοκιμαντέρ για παιδιά - Όλα για τα Ζώα - Aπό το BBC & το ERTFLIX

Το Μένουμε Σπίτι είναι δύσκολο για όλους, πόσο μάλλον όταν ο εγκλεισμός αφορά και τα παιδιά (!!) τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα. Το βιώσαμε και στο πρώτο αλλά το βιώνουμε πιο έντονα (λόγω του χειμώνα) και στο πιο πρόσφατο lockdown.

Ψάχνοντας, ανακαλύψαμε και σας παρουσιάζουμε άλλη μία ενδιαφέρουσα δραστηριότητα που θα αρέσει σε μικρούς και μεγάλους!!!

  • Τι ξέρουμε για τα αγαπημένα μας ζώα;

Γνωρίζουμε όλοι ότι ο υπέροχος κόσμος των ζώων κρύβει απίθανες πληροφορίες αλλά και συγκλονιστικά μυστικά..!

Μας δίνεται η ευκαιρία να τα μάθουμε όλα μέσα από τη σειρά ντοκιμαντέρ του BBC που απευθύνεται στα παιδιά, λέγεται "All about Animals - Όλα για τα Ζώα" και την οποία φιλοξενεί το δικό μας ErtFlix.

Πρόκειται για μία σειρά ντοκιμαντέρ 24 επεισοδίων, ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά με απλή και κατανοητή αφήγηση και το σημαντικότερο... είναι στα Ελληνικά (!!!) γεγονός που την καθιστά κατάλληλη και για τα πιο μικρά παιδιά.

Ξεκινάμε να πάρουμε μια γεύση με την αγαπημένη όλων καμηλοπάρδαλη και τους πιγκουίνους....!!!

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Travel4kids.gr, από αυτή τη φράση καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται.. είναι μία ιδέα που συνδυάζει το ταξίδι για όλη την οικογένεια και ιδιαίτερα τα παιδιά. Το ταξίδι που μας αρέσει πολύ… να ονειρευόμαστε προορισμούς, να ψάχνουμε μικρά tips που θα το κάνουν πιο ιδιαίτερο, να ζούμε τις νέες εμπειρίες που μας προσφέρει κάθε τόπος, να δίνουμε συμβουλές για τις κρυμμένες παραλίες και τις καλύτερες λιχουδιές, να διαβάζουμε για ταξίδια άλλων…

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Newsletter

Εγγραφείτε στα Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας!