«Ο Εξωγήινος και τα Παιδιά των Σπηλαίων: Ταξίδι στο Φως!»

«Ο Εξωγήινος και τα Παιδιά των Σπηλαίων: Ταξίδι στο Φως!» στη «ΘΟΛΟ», το «Θέατρο» Εικονικής Πραγματικότητας του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού!

 ime exogiinos2

Η νέα ταινία «Ο Εξωγήινος και τα Παιδιά των Σπηλαίων: Ταξίδι στο Φως!» θα ξεκινήσει να προβάλλεται στη «Θόλο», το «Θέατρο» Εικονικής Πραγματικότητας του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού από το Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023.

ime exogiinos4

Σε αυτή την περιπέτεια, το μέλλον συναντάει το παρελθόν, όταν ένα διαστημόπλοιο συντρίβεται στη Γη, την Εποχή του Λίθου. Ο πιλότος, ένας μικρός εξωγήινος, ο Άλεξ, γνωρίζει τα δύο αδέρφια Ρέα και Πυρ, τα οποία του ζητάνε μία βόλτα στον ήλιο, με αντάλλαγμα να τον βοηθήσουν να επισκευάσει το διαστημόπλοιό του!

 

 

Ετοιμαστείτε για μία απίθανη περιπέτεια, με τα δύο παιδιά να σώζουν τον Άλεξ από άγρια προϊστορικά θηρία και τον μικρό εξωγήινο να τους διδάσκει για το ηλιακό σύστημα, την ενέργεια και τo ηλιακό φως.

ime exogiinos3

Η ταινία «Ο Εξωγήινος και τα Παιδιά των Σπηλαίων: Ταξίδι στο Φως!» είναι ένα εκπαιδευτικό ταξίδι στον χρόνο και στον χώρο που θα διασκεδάσει τα παιδιά, καθώς ανακαλύπτουν την επιστήμη του φωτός και της ενέργειας. Μία ταινία για όλη την οικογένεια, που χάρη στην τεχνολογία της «Θόλου» προσφέρει μία συναρπαστική εμπειρία σε μικρούς και μεγάλους!

ime exogiinos

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Αφήγηση: Μιχάλης Μαρκάτης, Τζούλι Τσόλκα, Δημήτρης Μπαμπανιώτης

Hμέρες και ώρες προβολών: 

Γενική είσοδος: 7€ (ειδικές τιμές για ομαδικές κρατήσεις)

Προπώληση εισιτήριων:

 ime exogiinos5

«ΘΟΛΟΣ»
 
Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

Πειραιώς 254, Ταύρος 177 78

www.tholos254.gr 

ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Travel4kids.gr, από αυτή τη φράση καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται.. είναι μία ιδέα που συνδυάζει το ταξίδι για όλη την οικογένεια και ιδιαίτερα τα παιδιά. Το ταξίδι που μας αρέσει πολύ… να ονειρευόμαστε προορισμούς, να ψάχνουμε μικρά tips που θα το κάνουν πιο ιδιαίτερο, να ζούμε τις νέες εμπειρίες που μας προσφέρει κάθε τόπος, να δίνουμε συμβουλές για τις κρυμμένες παραλίες και τις καλύτερες λιχουδιές, να διαβάζουμε για ταξίδια άλλων…

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Newsletter

Εγγραφείτε στα Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας!