Αποχαιρετώντας τον Όλιβερ Τουίστ!

Με αφορμή την πρόωρη αυλαία της παράστασης «Όλιβερ Τουίστ», στα πλαίσια των μέτρων περιορισμού από τον COVID-19, το Travel4kids επικοινώνησε με τους συντελεστές της αγαπημένης παράστασης, οι οποίοι μοιράστηκαν μαζί μας σκέψεις και αισιόδοξα μηνύματα!

 

Η σκηνοθέτης Κωνσταντίνα Νικολαΐδη, ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Μουταφτσής και η σκηνογράφος και ενδυματολόγος Μαρία Φιλίππου, μας μίλησαν για την αγαπημένη ιστορία του Καρόλου Ντίκενς, που μεταφέρθηκε με μεγάλη επιτυχία τον χειμώνα στο «Θέατρον» του Ελληνικού Κόσμου σε παραγωγή του Ιδρύματος Mείζονος Ελληνισμού.

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Travel4kids.gr, από αυτή τη φράση καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται.. είναι μία ιδέα που συνδυάζει το ταξίδι για όλη την οικογένεια και ιδιαίτερα τα παιδιά. Το ταξίδι που μας αρέσει πολύ… να ονειρευόμαστε προορισμούς, να ψάχνουμε μικρά tips που θα το κάνουν πιο ιδιαίτερο, να ζούμε τις νέες εμπειρίες που μας προσφέρει κάθε τόπος, να δίνουμε συμβουλές για τις κρυμμένες παραλίες και τις καλύτερες λιχουδιές, να διαβάζουμε για ταξίδια άλλων…

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Newsletter

Εγγραφείτε στα Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας!