Πως να επιλέξω πάροχο ρεύματος. Πως να συγκρίνω τιμές ρεύματος.

Οι τιμές ρεύματος αυξάνονται διαρκώς τα τελευταία χρόνια και επηρεάζουν άμεσα το πορτοφόλι μας. Τον χειμώνα η χρήση θερμαντικών σωμάτων υψηλής κατανάλωσης και το καλοκαίρι η χρήση air-condition, επιβαρύνουν τον μηνιαίο λογαριασμό ρεύματος. Στην αγορά ρεύματος πλέον έχουν μπει πολλές εταιρείες εκτός από τη ΔΕΗ, προσφέροντας οικονομικά προγράμματα ενέργειας. Ανάλογα με την κατανάλωση ρεύματος κάθε σπιτιού ή επιχείρησης υπάρχει και το κατάλληλο πρόγραμμα για ρεύμα ή φυσικό αέριο. Πως όμως μπορούμε να βρούμε ποιο πρόγραμμα ρεύματος πρέπει να επιλέξουμε; Ποια στοιχεία πρέπει να προσέξουμε;

 

 

Για να κάνετε παιχνιδάκι τη διαδικασία σύγκρισης των προγραμμάτων ενέργειας που κυκλοφορούν, δεν έχετε παρά να μπείτε στο allazorevma.gr. Πρόκειται για ένα ενημερωμένο site σύγκρισης τιμών για παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος που θα σας λύσει τα χέρια.

 

Στο allazorevma.gr μπορείτε να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος. Η σύγκριση μπορεί να γίνει ακόμα και αν έχετε άλλο τιμολόγιο εκτός ΔΕΗ. Επίσης, μπορείτε να φιλτράρετε μόνο τα προγράμματα που σας ενδιαφέρουν και να υπολογίσετε τις τιμές με τον ανάλογο ΦΠΑ.


Με τον τρόπο αυτό θα βρείτε τις πιο έγκυρες λύσεις για να κάνετε σημαντική οικονομία στο πορτοφόλι σας με μία μόνο κίνηση και να μην σκέφτεστε πια την κατανάλωση ρεύματος.

 

 

Δείτε Ακόμα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Travel4kids.gr, από αυτή τη φράση καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται.. είναι μία ιδέα που συνδυάζει το ταξίδι για όλη την οικογένεια και ιδιαίτερα τα παιδιά. Το ταξίδι που μας αρέσει πολύ… να ονειρευόμαστε προορισμούς, να ψάχνουμε μικρά tips που θα το κάνουν πιο ιδιαίτερο, να ζούμε τις νέες εμπειρίες που μας προσφέρει κάθε τόπος, να δίνουμε συμβουλές για τις κρυμμένες παραλίες και τις καλύτερες λιχουδιές, να διαβάζουμε για ταξίδια άλλων…

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Newsletter

Εγγραφείτε στα Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας!