«ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ EINSTEIN - Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ» στη «ΘΟΛΟ»

«ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ EINSTEIN - Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ» στη «ΘΟΛΟ», το Θέατρο  Εικονικής Πραγματικότητας του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού!

Η νέα εντυπωσιακή παραγωγή «ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ EINSTEIN - Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ» θα ξεκινήσει να προβάλλεται στη «Θόλο», το Θέατρο Εικονικής Πραγματικότητας του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού από το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023. 

EINSTEIN IME6

Η ιστορία της ταινίας ακολουθεί το συναρπαστικό ταξίδι του νεαρού μάγου Ωρίωνα και του ρομπότ Άλμπι, στον χρόνο και τον χώρο. 

Μία ιστορία που από την πρώτη στιγμή καθηλώνει το κοινό, ενώ παράλληλα μεταλαμπαδεύει, με έναν γοητευτικά αφηγηματικό τρόπο γνώσεις για περίπλοκα επιστημονικά θέματα, όπως την έννοια της βαρύτητας και του χωροχρόνου. Μία ταινία για όλη την οικογένεια, που χάρη στην τεχνολογία της «Θόλου» προσφέρει μία συναρπαστική εμπειρία σε μικρούς και μεγάλους!

EINSTEIN IME

Ιστορία:

«Γιατί τα αντικείμενα πέφτουν στο έδαφος; Η δύναμη της Βαρύτητας»

Ο νεαρός μάγος Ωρίωνας ενδιαφέρεται πολύ περισσότερο, για το σύμπαν και τα μυστικά του, παρά για τα βαρετά μαγικά ξόρκια. Γοητεύεται από τα αστέρια, το σύμπαν και τους νόμους της φύσης. Έτσι, ένα βράδυ μπαίνει κρυφά στο Μουσείο του Albert Einstein και συναντά ένα μικρό, έξυπνο, αλλά ιδιόρρυθμο ρομπότ, τον Άλμπι που γνωρίζει τα πάντα για τον Albert Einstein και τις θεωρίες του. Το ταξίδι ξεκινάει, με το ρομπότ να ταξιδεύει τον νεαρό μάγο, στον χρόνο και τον χώρο και να μοιράζεται τις πολύτιμες γνώσεις του.

Η νέα ταινία στη ΘΟΛΟ, για όλη την οικογένεια παρουσιάζει, με εύληπτο και συνάμα συναρπαστικό τρόπο στους θεατές εκπαιδευτικά θέματα σχετικά με τη βαρύτητα και τα μυστικά του σύμπαντος, σ’ ένα συναρπαστικό ταξίδι που αναδεικνύει την αξία της φιλίας.

EINSTEIN IME2

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Αφήγηση: Ραφαέλ Αριστοτέλους, Δημήτρης Μπαμπανιώτης

Σκηνοθέτης και Σεναριογράφος: Dr. Peter Popp

 

EINSTEIN IME43

 

Hμέρες και ώρες προβολών:

https://www.hellenic-cosmos.gr/tholos-einstein 

Προπώληση εισιτήριων:

 

EINSTEIN IME3

«ΘΟΛΟΣ»

Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

Πειραιώς 254, 177 78, Ταύρος

www.tholos254.gr

ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Travel4kids.gr, από αυτή τη φράση καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται.. είναι μία ιδέα που συνδυάζει το ταξίδι για όλη την οικογένεια και ιδιαίτερα τα παιδιά. Το ταξίδι που μας αρέσει πολύ… να ονειρευόμαστε προορισμούς, να ψάχνουμε μικρά tips που θα το κάνουν πιο ιδιαίτερο, να ζούμε τις νέες εμπειρίες που μας προσφέρει κάθε τόπος, να δίνουμε συμβουλές για τις κρυμμένες παραλίες και τις καλύτερες λιχουδιές, να διαβάζουμε για ταξίδια άλλων…

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Newsletter

Εγγραφείτε στα Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας!