Δημιουργικά παιχνίδια για παιδιά (video)

Δημιουργικά παιχνίδια στο σπίτι! Φτιάξε μόνος σου ένα μουσικό όργανο!

Ακόμα και όταν μένουμε στο σπίτι, τα παιδιά έχουν ανάγκη από δραστηριότητες που έχουν ενδιαφέρον και μπορούν να τα κρατήσουν απασχολημένα με δημιουργικό τρόπο. Υπάρχουν τρόποι που μπορούμε να τους κερδίσουμε το ενδιαφέρον και να τους εξάψουμε την περιέργεια. Αρκεί να εμπνευστούμε από απλά πράγματα που έχουμε ήδη στο σπίτι και να συμμετέχουμε και εμείς στο παιχνίδι τους!

Η Ειρήνη Περσίδου, υπεύθυνη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της εταιρίας Novel vox, μας προτείνει ευφάνταστες λύσεις για να περάσουμε δημιουργικά και ευχάριστα τον ελεύθερο μας χρόνο στο σπίτι με τα παιδιά.

Με καθημερινά υλικά και μπόλικη φαντασία δημιουργεί μουσικά όργανα και προσκαλεί τα παιδιά σε ένα μοναδικό ταξίδι παιχνιδιού και δημιουργικότητας, επιβεβαιώνοντας την επίδραση της Μουσικής και των Τεχνών στα παιδιά.

Καλή διασκέδαση!!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Travel4kids.gr, από αυτή τη φράση καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται.. είναι μία ιδέα που συνδυάζει το ταξίδι για όλη την οικογένεια και ιδιαίτερα τα παιδιά. Το ταξίδι που μας αρέσει πολύ… να ονειρευόμαστε προορισμούς, να ψάχνουμε μικρά tips που θα το κάνουν πιο ιδιαίτερο, να ζούμε τις νέες εμπειρίες που μας προσφέρει κάθε τόπος, να δίνουμε συμβουλές για τις κρυμμένες παραλίες και τις καλύτερες λιχουδιές, να διαβάζουμε για ταξίδια άλλων…

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Newsletter

Εγγραφείτε στα Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας!