Σχετικά με εμάς

Travel4kids.gr

Είναι μία ιδέα που συνδυάζει το ταξίδι για όλη την οικογένεια και ιδιαίτερα τα παιδιά.

Το ταξίδι που μας αρέσει πολύ… να ονειρευόμαστε προορισμούς, να ψάχνουμε μικρά tips που θα το κάνουν πιο ιδιαίτερο, να ζούμε τις νέες εμπειρίες που μας προσφέρει κάθε τόπος, να δίνουμε συμβουλές για τις κρυμμένες παραλίες και τις καλύτερες λιχουδιές, να διαβάζουμε για ταξίδια άλλων … Και όλα αυτά αποκτούν μεγαλύτερο νόημα, όταν για συνοδοιπόρους έχουμε τους μικρούς μας ταξιδευτές… τα παιδιά μας.

Στο Travel4kids θα βρείτε family friendly προορισμούς στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο αλλά και προτάσεις που θα κάνουν το ταξίδι σας με παιδιά πιο ευχάριστο και σίγουρα πιο πρωτότυπο. Ακόμη σας προτείνουμε χρηστικές συμβουλές που θα σας φανούν χρήσιμες σε κάθε ταξίδι αλλά και ιατρικές απαντήσεις από ειδικούς για θέματα που συχνά παρουσιάζονται όταν ταξιδεύουμε με παιδιά.

Σκοπός μας είναι το ταξίδι να μην σταματάει στις διακοπές, αλλά να συνεχίζεται και μέσα στη πόλη. Στο Travel4kids θα ανακαλύψετε ενδιαφέρουσες προτάσεις για βόλτες, παραστάσεις, ταινίες και γενικά πολιτιστικές δράσεις για τους μικρούς μας φίλους που μπορούν να τους ψυχαγωγήσουν και να τους διασκεδάσουν. Μη ξεχνάτε πως αν περνάνε τα παιδιά καλά, εμείς περνάμε καλύτερα...!

Το Travel4kids φιλοδοξεί να γίνει ο “μυστικός” σας χάρτης για τις κοντινές και μακρινές εξορμήσεις με όλη την οικογένεια.
Και κάπως έτσι ξεκάνει το Ταξίδι για τα Παιδιά… Travel4kids.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Travel4kids.gr, από αυτή τη φράση καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται.. είναι μία ιδέα που συνδυάζει το ταξίδι για όλη την οικογένεια και ιδιαίτερα τα παιδιά. Το ταξίδι που μας αρέσει πολύ… να ονειρευόμαστε προορισμούς, να ψάχνουμε μικρά tips που θα το κάνουν πιο ιδιαίτερο, να ζούμε τις νέες εμπειρίες που μας προσφέρει κάθε τόπος, να δίνουμε συμβουλές για τις κρυμμένες παραλίες και τις καλύτερες λιχουδιές, να διαβάζουμε για ταξίδια άλλων…

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Newsletter

Εγγραφείτε στα Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας!