Τα ψηλά βουνά του Ζαχαρία Παπαντωνίου Θεατρική Παράσταση

Ένα βιβλίο θησαυρός, που αποτελεί κομβικό σταθμό στην ιστορία της εκπαίδευσης, μεταφέρεται στο θεατρικό σανίδι, σε μια μοναδική παράσταση για παιδιά.

Στην παράσταση χρησιμοποιείται αυτούσιος ο λόγος του βιβλίου «Τα Ψηλά Βουνά» του Ζαχαρία Παπαντωνίου, ενώ ταυτόχρονα για πρώτη φορά σε παιδική παράσταση χρησιμοποιούνται ψηφιακές προβολές κινουμένων σχεδίων.

Τα κινούμενα σχέδια που εμπλουτίζουν τα σκηνικά αποτελούν αυθεντικές εικόνες από το βιβλίο, όπως ακριβώς τις είχε σχεδιάσει ο Παπαντωνίου.

Η παράσταση προωθεί το ομαδικό πνεύμα, την αλληλεγγύη και τον αλληλοσεβασμό μέσα από την ιστορία μιας παρέας παιδιών που μαζί με τον δάσκαλό τους φτιάχνουν μια κοινότητα και για 2 μήνες κάνουν διακοπές στα βουνά της Ευρυτανίας.

Στη παράσταση πρωταγωνιστεί ο Δημήτρης Κουρούμπαλης και σκηνοθετεί ο Βασίλης Μαυρογεωργίου και ανεβαίνει στο Θέατρο Ακροπόλ.

(Ιπποκράτους 9- 11, τηλ. 210-5767193).

Οι ώρες και μέρες παραστάσεων είναι:

Σάββατο : 15.00

Κυριακή : 11.00 και 15.00

Τιμές εισιτηρίων

Γενική είσοδος: 12€

Ανέργων – Πολυτέκνων – Εκπαιδευτικών και group (> 20 ατόμων): 10€

 

Τελευταία τροποποίηση στις 23/10/2015

Δείτε Ακόμα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Travel4kids.gr, από αυτή τη φράση καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται.. είναι μία ιδέα που συνδυάζει το ταξίδι για όλη την οικογένεια και ιδιαίτερα τα παιδιά. Το ταξίδι που μας αρέσει πολύ… να ονειρευόμαστε προορισμούς, να ψάχνουμε μικρά tips που θα το κάνουν πιο ιδιαίτερο, να ζούμε τις νέες εμπειρίες που μας προσφέρει κάθε τόπος, να δίνουμε συμβουλές για τις κρυμμένες παραλίες και τις καλύτερες λιχουδιές, να διαβάζουμε για ταξίδια άλλων…

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Newsletter

Εγγραφείτε στα Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας!