Το Παιδικό Μουσείο Exploration ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα!

Έχουμε αγαπήσει το Παιδικό Μουσείο Exploration, με τις δράσεις του και τα υπέροχα εκπαιδευτικά του προγράμματα.
 
Το Travel4kids, με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, ως επίσημος χορηγός επικοινωνίας, υποστηρίζει και προωθεί το πολιτιστικό και εκπαιδευτικό έργο του Μουσείου.
 
Φέτος το φθινόπωρο, το Παιδικό Μουσείο Exploration φτιάχνει βαλίτσες και ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα!
 
Με αφορμή το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «ΒΙΒΛΙΟ: Τα φύλλα που μιλάνε» , παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την ιστορία του βιβλίου στην βιβλιοθήκη της πόλης τους.
 
Καθετί που έκανε, σκέφτηκε, κέρδισε ή δημιούργησε η ανθρωπότητα, όλα αυτά βρίσκονται, σαν μια μαγική παρακαταθήκη, στις σελίδες των βιβλίων.
Αποτελούν εκλεκτό κτήμα των ανθρώπων.
Τόμας Καρλάιλ
 
 
 
 
 
Η μουσειοσκευή μας «ΒΙΒΛΙΟ: Τα φύλλα που μιλάνε» θα βρίσκεται από τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, και για μια εβδομάδα στη Νάουσα Ημαθίας και προσκαλεί όλα τα παιδιά να εξερευνήσουν και να ανακαλύψουν την ιστορία του βιβλίου.
 
Η δράση θα πραγματοποιηθεί τις μέρες Τρίτη 26/10/2021 και Τετάρτη 27/10/2021, ώρα 16.00 (διάρκεια μιας ώρας), στο αναγνωστήριο της Βιβλιοθήκης.
 
Με αφορμή τις συλλογές του Μουσείου, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την ιστορία του βιβλίου, να λύσουν γρίφους, να αποκρυπτογραφήσουν παλιά μυστικά και να ανακαλύψουν τους διαφορετικούς ρόλους που είχε το βιβλίο στο πέρασμα των αιώνων.
Το Exploration, μαζί με τη νέα του μουσειοσκευή «ΒΙΒΛΙΟ: Τα φύλλα που μιλάνε» ταξιδεύει αυτό το φθινόπωρο στις βιβλιοθήκες της Ελλάδας.
 
Η δράση υλοποιείται υπό την αιγίδα και την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και υπό την αιγίδα του Ελληνικού Κέντρου Πολιτιστικής και Μουσειακής Εκπαίδευσης.
 
Μέγας χορηγός επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ.
Επίσημος χορηγός επικοινωνίας www.Travel4kids.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Travel4kids.gr, από αυτή τη φράση καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται.. είναι μία ιδέα που συνδυάζει το ταξίδι για όλη την οικογένεια και ιδιαίτερα τα παιδιά. Το ταξίδι που μας αρέσει πολύ… να ονειρευόμαστε προορισμούς, να ψάχνουμε μικρά tips που θα το κάνουν πιο ιδιαίτερο, να ζούμε τις νέες εμπειρίες που μας προσφέρει κάθε τόπος, να δίνουμε συμβουλές για τις κρυμμένες παραλίες και τις καλύτερες λιχουδιές, να διαβάζουμε για ταξίδια άλλων…

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Newsletter

Εγγραφείτε στα Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας!