Κορονοϊός και Τσιόδρας σε cartoon!

Την δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, η καθημερινότητα όλων μας έχει αλλάξει ριζικά και σίγουρα δεν είναι εύκολο να διαχειριστούμε τις αλλαγές που μας συμβαίνουν. Περισσότερο τα παιδιά έχουν κληθεί να προσαρμοστούν εξίσου σε μια πρωτόγνωρη και για τα ίδια κατάσταση, χωρίς σχολεία, παιδικές χαρές και παρέα με τους φίλους τους. Επόμενο είναι όλα αυτά να τους φαίνονται περίεργα και να έχουν πολλά ερωτήματα.

 

Η Φωτεινή Κωνσταντοπούλου, η Μαριλένα Γκιρλέμη, ο Γιώργος Μυλωνάς και οι ηθοποιοί Βούλα Κώστα και Πάνος Κλάδης δημιούργησαν ένα πρωτότυπο animation που απαντάει με έμμετρο και κατανοητό τρόπο στα παιδικά -και όχι μόνο- ερωτήματα. Τι είναι ο κορονοϊός και πως μπορούμε να προστατευτούμε.

 

Απολαύστε τον Μικρό Covid-19!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Travel4kids.gr, από αυτή τη φράση καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται.. είναι μία ιδέα που συνδυάζει το ταξίδι για όλη την οικογένεια και ιδιαίτερα τα παιδιά. Το ταξίδι που μας αρέσει πολύ… να ονειρευόμαστε προορισμούς, να ψάχνουμε μικρά tips που θα το κάνουν πιο ιδιαίτερο, να ζούμε τις νέες εμπειρίες που μας προσφέρει κάθε τόπος, να δίνουμε συμβουλές για τις κρυμμένες παραλίες και τις καλύτερες λιχουδιές, να διαβάζουμε για ταξίδια άλλων…

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Newsletter

Εγγραφείτε στα Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας!