44ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο

Τα καλύτερα ταξίδια μπορούμε να τα κάνουμε ακόμα και μέσα από το σπίτι μας, αρκεί να έχουμε για οδηγό ένα καλό βιβλίο. Ειδικά για τα παιδιά, τα βιβλία πρέπει να αποτελούν μια αγαπημένη συνήθεια και οφείλουμε να τα εκπαιδεύσουμε σε αυτήν. Μια βόλτα το πρωινό της Κυριακής στο Ζάππειο στο 44ο Φεστιβάλ Βιβλίου αποτελεί τη καλύτερη ευκαιρία για να φέρουμε τα παιδιά μας πιο κοντά στη γνώση και την ανακάλυψη του μαγικού κόσμου των βιβλίων.

Από τις 25 Σεπτεμβρίου 2015 έως τις 11 Οκτωβρίου 2015, το Φεστιβάλ Βιβλίου ανοίγει τις πόρτες του και μας υποδέχεται στο Ζάππειο.

Στα πλαίσια του φεστιβάλ, στον πανέμορφο υπαίθριο χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις και δραστηριότητες, όπως θέατρο, μουσική, παρουσιάσεις βιβλίων, με φόντο τους χιλιάδες τίτλους βιβλίου που θα δημιουργούν, για τους επισκέπτες, ένα ιδανικό περιβάλλον αναψυχής και πνευματικής αναβάθμισης.

Το φεστιβάλ συνδιοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, σε συνεργασία με τη UNICEF.

Οι ώρες λειτουργίας του 44ου Φεστιβάλ Βιβλίου είναι:
Δευτέρα - Πέμπτη : 18.00 - 22.30
Παρασκευή - Σάββατο: 18.00 - 23.00
Κυριακή: 10.30 - 15.00 και 18.00 - 22.30

Δείτε Ακόμα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Travel4kids.gr, από αυτή τη φράση καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται.. είναι μία ιδέα που συνδυάζει το ταξίδι για όλη την οικογένεια και ιδιαίτερα τα παιδιά. Το ταξίδι που μας αρέσει πολύ… να ονειρευόμαστε προορισμούς, να ψάχνουμε μικρά tips που θα το κάνουν πιο ιδιαίτερο, να ζούμε τις νέες εμπειρίες που μας προσφέρει κάθε τόπος, να δίνουμε συμβουλές για τις κρυμμένες παραλίες και τις καλύτερες λιχουδιές, να διαβάζουμε για ταξίδια άλλων…

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Newsletter

Εγγραφείτε στα Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας!